3:a i Jardin Exotique med underbar havsutsikt

En lägenhet 3:a i Jardin Exotique i modern byggnad med underbar utsikt över hamnen i Monaco. Våningen ligger nära centrum och Boulevard de Belgique au Porte Denna lägenhet har modern design, är mycket ljus med söferläge och med en fin utsikt. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Monaco. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Monaco.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
140 m2
Rumsbeskrivning
3:a bestående av: bestående av: Hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum, gästtoalett och terrass om 15 m2
med underbar utsikt över Moncao hamn och Medelhavet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 12, hiss finns
Allmänt
En lägenhet 3:a i Jardin Exotique i modern byggnad med underbar utsikt över hamnen i Monaco. Våningen ligger nära centrum och Boulevard de Belgique au Porte Denna lägenhet har modern design, är mycket ljus med söderläge och sydvästligt läge med en fin utsikt. Bör ses!

Byggnad

Byggnadstyp
12-planshus
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Området Jardin Exotique (botaniska trädgården) ligger ovanför hamnområdet och upp över Monaco med otroliga utsikter över de flesta områdena i Monaco. Mot utfarten åt den franska sidan och vägen till Nice ligger den " Botaniska trädgården " ett fantastiskt området med kaktusar i alla olika former. Man finner även Monacos sjukhus här.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Jardin Exotique
Jardin Exotique, Monaco

Pris:
5 800 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
140 m2
Ref.nr
CMEVHERAK

Dela

Till toppen