Stort härligt renoverat lanthus med pool till salu utanför Perugia

Stort härligt renoverat lanthus med pool till salu utanför Perugia. Mellan Marsciano och Perugia, i ett panoramiskt läge med utsikt över dalen och de små pittoreska byarna i området, består denna vackra fastighet av ett lanthus helt ombyggt med främst originalmaterial, en liten uthus och 6 500 m2 mark med pool (12 m X 6 m). Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
380 m2
Rumsbeskrivning
Lanthus i 2-plan bestående av:
Bottenvåningen består av två rum som är förbundna med två bågar som delar vardagsrummet och matsalen med pentry, 3 dubbelrum (2 dubbelrum och 1 tvåbäddsrum), alla med eget badrum med dusch.
Första våningen: vardagsrum, öppen spis och kök med terrass med veranda, 2 sovrum badrum med dusch.
Materialen som används är kastanjebalkar, terrakottakakel och golv.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Ett litet uthus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 500 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Tomtbeskrivning
Pool i trädgården.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perugia är en stad och kommun i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Staden är huvudort i provinsen Perugia och huvudstad i regionen Umbrien. Perugia gränsar bland annat till Bastia Umbra. Kommunen hade 165 956 invånare år 2018.

Perugia ligger på en höjd väster om floden Tibern. Staden har bland annat livsmedels- och läkemedelstillverkning. Den är ett turist- och kulturcentrum med universitet, grundat redan år 1276.

Staden, som under antiken hette Perusia, var en av de 12 etruskiska förbundsstäderna och blev romersk 309 f. Kr. Då Lucius Antonius, en bror till Marcus Antonius tog sin tillflykt hit, blev staden efter en lång belägring och svår hungersnöd förstörd av Octavianus under perusinska kriget 41-40 f. Kr. Formellt tillhörde staden från år 774 påvarna, i realiteten var dess stadsherrar självständiga. Kommunal statsförvaltning infördes först år 1378. Under 1400-talet konsoliderades makten i staden hos familjen Belioni. Pierluigi Farnese intog år 1534 staden och införlivade den med Kyrkostaten. År 1860 kom Perugia att tillhöra Kungariket Italien.

I Perugia finns Università per Stranieri di Perugia, som är ett universitet grundat av Astorre Lupattelli i syfte att möjliggöra för utländska studenter att läsa italienska och ta del av italiensk kultur på plats. Idag läser studenter från alla världsdelar italienska tillsammans.

Bland stadens byggnader märks Sant' Angelo, som uppfördes på 500-talet som ombyggnad av ett romerskt rundtempel, och den tidigkristna kyrkan Sant Pietro de Cassinensi, där man använt antika kolonner vid byggandet. Kyrkan innehåller ett flertal tavlor av Perugino och Rafael. Vidare märks kyrkan San Domenico från 1300-talet med medeltida glasmålningar och domkyrkan San Lorenzo, en sengotisk hallkyrka. I San Severoklostret utförde Rafael sin första freskomålning år 1505. Stadens gamla rådhus, Palazzo Comunale är en gotisk byggnad som rymmer rika konstsamlingar. Torget framför pryds av brunnen Fontana Maggiore från slutet av 1200-talet.
Närservice
Perugia har all service, banker, post, restauranger, kaféer, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Perugia
Umbrien

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
380 m2
Tomtarea:
6 500 m2
Ref.nr
CCIUNV203

Dela

Till toppen