Enastående hotell till salu i Todi

Enastående hotell till salu i Todi. Försäljningen omfattar fyra byggnader från 1700-talet som är renoverade och är i toppenskick och består av ett Hotell, konferensanläggning, restaurang, wellness och SPA -nläggning med inomhuspool. Trädgården har en vacker utomhus pool. Det ingår också 70 000 m2 mark med olivodling och man tillverkar en väldigt fin ekologisk olivolja som är välkänd för sin höga kvalitet. Egendomen är belägen i ett strålande vackert landskap som tar andan ur en med sin vackra utsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
20 rum varav 15 sovrum
Boarea:
1 200 m2
Rumsbeskrivning
Casale 1 - cirka 761 m2 - 10 rum:
Detta är den huvudsakliga bondgården där restaurangrummen, det professionella köket, 10 sovrum med eget badrum ligger: 5 rum ligger på första våningen, två av dem har också en stor gemensam terrass på cirka 40 m2.
Casale 2 - 96 m2 brutto - 4 sovrum:
Det ligger intill huvudbyggnaden och har fyra sovrum med eget badrum.
Casale 3 - 40 m2 brutto - 1 sovrum:
Det är en liten enkel bondgård som består av ett sovrum med badrum.
Hälsoområdet - 325 m2:
Det ligger i en nybyggd byggnad, två våningar, panoramautsikt, med en vacker utsikt över den gröna dalen mittemot. Bottenvåningen, på cirka 167 brutto m2, har tre helt glaserade väggar, solarium med intilliggande uppvärmd inomhuspool, med hydromassagestationer och en plantar stig på flodstenar och det turkiska badet med aromterapi och färgterapi
På nedre våningen finns omklädningsrum, duschar, massagerum och tekniska rum.
Mötesrum - 200 m2:
Den är uppdelad i ett stort rum med öppen spis på cirka 100 m2, perfekt för möten, konferenser, möten, kurser eller utställningar, och 3 badrum.
Fastigheten kompletteras också med: - en pergola på cirka 90 m2, framför restaurangområdet och perfekt för uteservering; - ett täckt område med bar, mellan huvudbyggnaden och poolen, på cirka 25 brutto m2; - ett omklädningsrum, nära poolen, på cirka 10 brutto m2; - en carport bakom huvudbyggnaden på 56 m2; - en carport vid ingången till fastigheten, på 180 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1700
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Huvud byggnad från 1700-talet är helrenoverad.

Övriga byggnader

Övriga 3 byggnader är nybyggda.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 70 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
På marken odlas ekologiska oliver från vilken man utvinner en mycket berömd olivolja.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Todi är en stad och kommun i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Kommunen hade 16 434 invånare år 2018 och gränsar till kommunerna Acquasparta, Avigliano Umbro, Baschi, Collazzone, Fratta Todina, Gualdo Cattaneo, Marsciano, Massa Martana, Monte Castello di Vibio, Montecchio, Orvieto och San Venanzo.

Todi är med sitt läge ovanför Tiberdalen en av de mest spektakulära bergsstäderna i Umbrien. Från början en etruskisk bosättning följt av en romersk, som har bevarat en medeltida atmosfär, med flera små kyrkor, tre offentliga palats och många rofyllda platser. De flesta besökare kommer för att se Piazza del Popolo, huvudtorget, och den vackra enkla fasaden till stadens Duomo. Den uppfördes på 1200-talet på den plats där det tidigare stått ett romerskt tempel tillägnat Apollo.

Todi är bland annat känt för kyrkan Santa Maria della Consolazione, som är belägen utanför stadens murar.
Närservice
Todi har restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Todi
Umbrien

Pris:
2 200 000 EUR
Antal rum:
20
Boarea:
1 200 m2
Tomtarea:
70 000 m2
Ref.nr
CCIUV97

Dela

Till toppen