Stor lantgård med pool till salu i Gualdo Cattaneo

Stor lantgård med pool till salu i Gualdo Cattaneo i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Denna stora fastighet består av en antik restaurerad bondgård och två uthus med infinitypool och ligger i centrum av Umbrien, bara 2,4 km från Bevagna och 8 km från Montefalco. Denna fastighet har ett mycket vackert läge med en enorm utsikt över umbriska dalen från Bettona till Assisi, Trevi och Montefalco och Spoleto. Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
320 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning: Entréhall, hall med gästtoalett och tvättstuga. Vardagsrum, mottagningsrum med braskamin och tillgång till en terrass med panoramautsikt, ett fullt utrustat kök med öppen spis och tillgång till sidoterrassen. 2 sovrum och 2 badrum.

Övervåningen: Ett arbets-/TV-rum med vedspis, en stor terrass. 2 sovrum med eget badrum, varav ett med badkar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat.

Övriga byggnader

2 uthus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 12 500 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Den anlagda och välskötta trädgården är rik på vackra växter och blommor, cypresser, romerska tallar, en mängd olika fruktträd och en olivlund med cirka 180 olivträd som producerar en olja av hög kvalitet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gualdo Cattaneo är en ort och kommun i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Kommunen hade 5 892 invånare år 2018. Det imponerande gamla slottet Gualdo Cattaneo reser sig i de nordvästra marginalerna i området som i forna tider brukade vara under den politiska makten i Spoleto, och i åldrar var hårt ifrågasatt mellan Foligno och Spoleto. Namnet Gualdo kommer från ordet "Wald" (skog), det är lätt att intuitera närvaron av rika gröna skogar som omger området.
Närservice
Gualdo Cattaneo har restauranger, kaféer, barer, affärer och snabbköp.
Övrigt
På huvudtorget i denna charmiga by finns Roccafästningen, med ett imponerande torn byggt år 1494 för att försvara slottet från invasioner. Detta är det mest anmärkningsvärda monumentet i hela området, ett utmärkt exempel på en militär fästning med en triangulär form, där varje topp sammanfaller med ett runt torn, förbundet med de andra genom underjordiska passager. Det högsta tornet har utsikt över hela den medeltida byn och dalen nedanför. Tornet har varit intakt genom århundradena, inklusive det oregelbundna arrangemanget av rummen, som fortfarande är besökbara.

Församlingskyrkan är tillägnad helgonen Antonio Antonino och Beato Ugolino; den har en utsmyckad fasad dekorerad med reliefer som representerar det mystiska lammet och symbolerna för de fyra evangelisterna. Inuti finns en vacker kryptan från 1200-talet, en sann juvel av romansk arkitektur, där de heliga artefakterna för närvarande bevaras och bevaras.

St Agostino-kyrkan, som är den äldsta kyrkan i staden, byggdes år 1136. Den behåller sin unika gotiska huvudingång. Inuti finns några betydelsefulla målningar som går tillbaka till 1300- och 1400-talen, ett trästak i tak med en enorm fresco som representerar korsfästelsen av Niccolò di Liberatore (kallad L'Alunno), en känd målare från Foligno.

Ta en härlig promenad genom skönheterna i denna fantastiska by förlorad i sin tid och njut av atmosfären och det vänliga välkomnandet hos lokalbefolkningen. Typiska mat- och vinprodukter fyller era näsor och munnar med glädje på det centrala torget, bland de härliga restaurangerna och barerna.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Gualdo Cattaneo
Umbrien

Pris:
950 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
320 m2
Tomtarea:
12 500 m2
Ref.nr
CCIUV100

Dela

Till toppen