Vackert lanthus med pool till salu i Perugia

Vackert lanthus med pool till salu i Perugia. En väg kantad av cypresser leder till GIGLIO BIANCO, en elegant fastighet och särskilt vacker för sitt fantastiska land, välskött och rik på många växtsorter. Drivs idag som B&B och är en väl etablerad verksamhet. Fastigheten ligger i ett lugnt, kuperat område och samtidigt bara knappt 1 km från Perugia, nära de viktigaste bekvämligheterna. Fastigheten består av en gammal bondgård på 3 våningar på cirka 220 m2 kvr totalt, en herrgård på 3 plan på cirka 330 m2 + veranda (35 m2) och en nybyggd bilaga på cirka 120 kvadratmeter uppdelad i små lägenheter . Allt omgivet av 4 hektar mark, med en stor olivlund (400 växter), fruktträd (5 sorter) och en dyrbar svart tryffel. I trädgårdsdelen finns en pool (6 m x 12 m). Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
16 rum varav 11 sovrum
Boarea:
670 m2
Rumsbeskrivning
Bondgården är uppdelad i 3 nivåer, med en total yta på 220 m2, och består av vardagsrummet på bottenvåningen, matsal med öppen spis, sekundärt badrum med omklädningsrum och pentry, vardagsrum och hall där spiraltrappa ligger. i järn som leder till första våningen.
På första våningen, som nås via extern och intern åtkomst, finns sovplatsen med en stor korridor, 4 sovrum med egna badrum, på tredje våningen finns ett sovrum med badrum.
Huvudhuset, med takbjälkar i trä, består av bottenvåningen i ett stort vardagsrum med öppen spis, ett sekundärt badrum med konfiguration för att installera ett kök; Första och andra våningen är ett enda hus med både intern och extern åtkomst och består av ett kök och vardagsrum på första våningen, en terrass och på andra våningen där det finns 2 sovrum, 1 litet sovrum och 1 badrum med badkar och dusch.
Annexet är nybyggt, på en nivå och har en golvyta på 120 m2, varav en del används som reception och 3 lägenheter med vardagsrum, pentry, sovrum plats för med dubbelsäng och badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans lanthus
Byggnadsår
1823
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Tryffel och olivodling. Trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perugia är en stad och kommun i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Staden är huvudort i provinsen Perugia och huvudstad i regionen Umbrien. Perugia gränsar bland annat till Bastia Umbra. Kommunen hade 165 956 invånare år 2018.

Perugia ligger på en höjd väster om floden Tibern. Staden har bland annat livsmedels- och läkemedelstillverkning. Den är ett turist- och kulturcentrum med universitet, grundat redan år 1276.

Staden, som under antiken hette Perusia, var en av de 12 etruskiska förbundsstäderna och blev romersk 309 f. Kr. Då Lucius Antonius, en bror till Marcus Antonius tog sin tillflykt hit, blev staden efter en lång belägring och svår hungersnöd förstörd av Octavianus under perusinska kriget 41-40 f. Kr. Formellt tillhörde staden från år 774 påvarna, i realiteten var dess stadsherrar självständiga. Kommunal statsförvaltning infördes först år 1378. Under 1400-talet konsoliderades makten i staden hos familjen Belioni. Pierluigi Farnese intog år 1534 staden och införlivade den med Kyrkostaten. År 1860 kom Perugia att tillhöra Kungariket Italien.

I Perugia finns Università per Stranieri di Perugia, som är ett universitet grundat av Astorre Lupattelli i syfte att möjliggöra för utländska studenter att läsa italienska och ta del av italiensk kultur på plats. Idag läser studenter från alla världsdelar italienska tillsammans.

Bland stadens byggnader märks Sant' Angelo, som uppfördes på 500-talet som ombyggnad av ett romerskt rundtempel, och den tidigkristna kyrkan Sant Pietro de Cassinensi, där man använt antika kolonner vid byggandet. Kyrkan innehåller ett flertal tavlor av Perugino och Rafael. Vidare märks kyrkan San Domenico från 1300-talet med medeltida glasmålningar och domkyrkan San Lorenzo, en sengotisk hallkyrka. I San Severoklostret utförde Rafael sin första freskomålning år 1505. Stadens gamla rådhus, Palazzo Comunale är en gotisk byggnad som rymmer rika konstsamlingar. Torget framför pryds av brunnen Fontana Maggiore från slutet av 1200-talet.
Närservice
Perugia har all service, banker, post, restauranger, kaféer, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Perugia
Umbrien

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
16
Boarea:
670 m2
Tomtarea:
40 000 m2
Ref.nr
CCIUV101

Dela

Till toppen