Lyxvilla till salu utanför Narni

Lyxvilla till salu utanför Narni i provinsen Terni i regionen Umbrien. Stor villa med alla bekvämligheter, ligger i en park på cirka 15000 m2 varav 500m2 är gräs medan i det skuggiga området finns ekar, rosor och pioner. De återstående 10 000 m2 har 120 olivträd och fruktträd. Motorvägen A1 är nära och det är möjligt att nå de mest pittoreska platserna i Umbrien som Todi, Assisi, Orvieto, Perugia och på mindre än en halvtimme huvudstaden Rom. Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 sovrum
Boarea:
830 m2
Rumsbeskrivning
Källaren är på ca. 250m2 består av två stora källare, två förråd och ett badrum. Från huvudentrén på bottenvåningen finns ett vardagsrumsdel om ca. 250 m2 som är uppdelat i två vardagsrum. Det finns ett vardagsrum direkt mot trädgården, en stor lounge samt ytterligare en lounge, en stor matsal, ett badrum, ett kontor och ett välutrustat kök på 36m2 med öppen spis , ett skafferi, en tvättstuga och en sekundär ingång. Den vackra trappan i matsalen leder till övervåningen om cirka 210 m2 där det finns två sovrum med badrum och ytterligare ett sovrum och ett badrum. Går upp några steg finns det ett stort vardagsrum med sovrum, en öppen spis, ett badrum, två walk in closet, badrum och en panoramaterrass. En dörr går till toppen av tornet där det finns en studio. Det finns ytterligare två oberoende lägenheter med en på 60 m2 med entré, vardagsrum, pentry, mezzanin och ettbadrum. En på 60 m2 är öppen planlösning med kök två badrum och förråd. På bottenvåningen finns ett trädgårdsrum med en veranda, pizzaugn och grill.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 15 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
500m2 är gräs medan i det skuggiga området finns ekar, rosor och pioner. De återstående 10 000 m2 har 120 olivträd och fruktträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Narni är en kommun och stad i provinsen Terni i regionen Umbrien. Kommunen hade 19 055 invånare år 2018 och gränsar till kommunerna Amelia, Calvi dell'Umbria, Montecastrilli, Orte, Otricoli, San Gemini, Stroncone, samt provinshuvudstaden Terni.

Staden är mycket gammal: i förromersk tid hette orten Nequinum. Staden erövrades av romarna år 299 f.Kr. och blev romersk koloni under namnet Narnia. Det har antagits att C S Lewis, skaparen av fantasivärlden Narnia, lånat namnet därifrån.
Närservice
Narni har restauranger, kafé, bar, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Narni
Umbrien

Pris:
1 600 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
830 m2
Tomtarea:
15 000 m2
Ref.nr
CCIUV22

Dela

Till toppen