Stort härligt renoverat lanthus till salu utanför Perugia

Stort härligt renoverat lanthus till salu utanför Perugia i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Huset ligger i ett kuperat vackert landskap och med panoramautsikt, cirka 20 km från Perugia, Denna ursprungliga bondgård från 1800-talet renoverades år 2014. Marken är på 30 000 m2 med bland annat cirka 50 tryffelväxter och 50 olivträd.Kontakta oss för att köpa hus i Umbrien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Umbrien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
380 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen skall renoveras färdigt och där är det är möjligt att inreda med två lägenheter.
För närvarande består huset av fyra rum och ett badrum måste färdigställas.
Övervåningen är totalrenoverad och består av ett stort vardagsrum med en central öppen spis och ett litet kök, ett sovrum med klädkammare, korridor, ett badrum med dusch, terrass.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat 2014

Övriga byggnader

Ytterligare 2 byggnader på 135 m2 samt 70 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 30 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Tryffel och olivodling
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perugia är en stad och kommun i provinsen Perugia i regionen Umbrien. Staden är huvudort i provinsen Perugia och huvudstad i regionen Umbrien. Perugia gränsar bland annat till Bastia Umbra. Kommunen hade 165 956 invånare år 2018.

Perugia ligger på en höjd väster om floden Tibern. Staden har bland annat livsmedels- och läkemedelstillverkning. Den är ett turist- och kulturcentrum med universitet, grundat redan år 1276.

Staden, som under antiken hette Perusia, var en av de 12 etruskiska förbundsstäderna och blev romersk 309 f. Kr. Då Lucius Antonius, en bror till Marcus Antonius tog sin tillflykt hit, blev staden efter en lång belägring och svår hungersnöd förstörd av Octavianus under perusinska kriget 41-40 f. Kr. Formellt tillhörde staden från år 774 påvarna, i realiteten var dess stadsherrar självständiga. Kommunal statsförvaltning infördes först år 1378. Under 1400-talet konsoliderades makten i staden hos familjen Belioni. Pierluigi Farnese intog år 1534 staden och införlivade den med Kyrkostaten. År 1860 kom Perugia att tillhöra Kungariket Italien.

I Perugia finns Università per Stranieri di Perugia, som är ett universitet grundat av Astorre Lupattelli i syfte att möjliggöra för utländska studenter att läsa italienska och ta del av italiensk kultur på plats. Idag läser studenter från alla världsdelar italienska tillsammans.

Bland stadens byggnader märks Sant' Angelo, som uppfördes på 500-talet som ombyggnad av ett romerskt rundtempel, och den tidigkristna kyrkan Sant Pietro de Cassinensi, där man använt antika kolonner vid byggandet. Kyrkan innehåller ett flertal tavlor av Perugino och Rafael. Vidare märks kyrkan San Domenico från 1300-talet med medeltida glasmålningar och domkyrkan San Lorenzo, en sengotisk hallkyrka. I San Severoklostret utförde Rafael sin första freskomålning år 1505. Stadens gamla rådhus, Palazzo Comunale är en gotisk byggnad som rymmer rika konstsamlingar. Torget framför pryds av brunnen Fontana Maggiore från slutet av 1200-talet.
Närservice
Perugia har all service, banker, post, restauranger, kaféer, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Perugia
Umbrien

Pris:
580 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
380 m2
Tomtarea:
30 000 m2
Ref.nr
CCIUV61

Dela

Till toppen