Charmigt stenbyggt toskanskt hus till salu i Mezzana

Charmigt stenbyggt toskanskt hus till salu i Mezzana i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana, som har totalrenoverats och har en fantastisk utsikt. Ett fantastiskt pris för detta hus. Det finns en härlig solig terrass med fantastisk utsikt över Apuanalperna. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen

Entréhall.
Öppet kök mot vardagsrum och matsal.
Klädkammare.


Övervåningen

Sovrum.
Gästsovrum.
Badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Stenfasad.
Fönster: 2-glasönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Charmigt stenbyggt toskanskt hus till salu i Mezzana i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana, som har totalrenoverats och har en fantastisk utsikt. Ett fantastiskt pris för detta hus. Det finns en härlig solig terrass med fantastisk utsikt över Apuanalperna.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Mezzana är en by 3 km från den större byn Careggine.Careggine är omgivet av skog, berg, ängar, floder och sjöar, men kan nås på mindre än en timme från huvudvägsavfarten eller järnvägsstationerna. Careggine själv är över 1000 år gammalt, med traditionella stenbyggda hus och byfält.
Kommunikation
Mezzana ligger cirka 1 timme 30 minuter från Lucca och 1 timme 50 minuter från Pisa. En kort bilresa bort ligger de små skidliftarna i Formica och Via Nova med restauranger, tre skidliftar och anläggningar för konstgjord snö. Den mycket större utväg Abetone är cirka 1,5 timme bort. Kusten ligger cirka 60 km (1,5 timmar) bort över marmorbergen i Carrara, vilket gör detta till en idealisk plats för semestrar året runt.


Närservice
Den närmaste stora köpstaden, Castelnuovo di Garfagnana, ligger 16 km bort. Castelnuovo di Garfagnana har stormarknader, banker, garage och alla andra butiker, service och idrottsanläggningar samt tågstationen på linjen Pisa-Lucca-Aulla.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Mezzana
Toscana

Pris:
69 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHIT1378

Dela

Till toppen