Litet hus till salu med tomt nära Camporgiano

Litet hus till salu med tomt nära Camporgiano i provinsen Lucca i efterfrågade Toscana. Beläget på 4 700 m2 jordbruksmark,ett hus som kan rivas och en större bostad kan byggas som ersättning. Plats för pool. Fantastisk utsikt, med gångavstånd till staden Camporgiano som har många bekvämligheter inklusive livsmedelsaffärer, barer, restaurang, bank, plus järnvägsstation och vingård. Kontakta oss för att köpa tomt i Toscana. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Litet hus till salu med tomt nära Camporgiano i provinsen Lucca i efterfrågade Toscana. Beläget på 4 700 m2 jordbruksmark,ett hus som kan rivas och en större bostad kan byggas som ersättning. Plats för pool. Fantastisk utsikt, med gångavstånd till staden Camporgiano som har många bekvämligheter inklusive livsmedelsaffärer, barer, restaurang, bank, plus järnvägsstation och vingård.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 700 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet.

Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camporgiano är en kommun i provinsen Lucca i den italienska regionen Toscana, belägen ca 90 km nordväst om Florens och ca 40 kilometer nordväst om Lucca, som är provinshuvudstad. Camporgiano ligger precis höger om floden Serchio, i en grönskande dal som delar upp de bergiga kedjorna i Apuan-Alperna och Apenninerna. Orterna i omådet upprätthåller fortfarande en medeltida stadsplan med var och en som visar på anmärkningsvärda delar av Garfagnana-områdets kultur och historia. Titta bara på den lilla, stämningsfulla staden Roccalberti, eller på de många kyrkorna och på annat sätt, spridda över territoriet - San Biagio i Poggio, Santa Maria Assunta i Vitoio, Santa Maria Assunta i Puglianella, San Nicola i Sillicano eller San Tommaso i Casciana - eller de många små stenstrukturerna som man finner när man vandrar runt i området.
Kommunikation
Pisa flygplats: 87 km.
Forens flygplats: 118 km.
Stranden vid Forte dei Marmi: 54 km.
Närservice
All service finns i Camporgiano med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Camporgiano
Toscana

Pris:
35 000 EUR
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
4 700 m2
Ref.nr
CCHIT1323

Dela

Till toppen