2-plans lanthus till salu i Lunigiana

2-plans lanthus till salu i Lunigiana. Lunigiana ligger cirka 10 minuters promenad från Argigliano och har en bar och ett "mini-market". Det finns ett bra urval av restauranger inom en kort bilresa. Den närmaste tågstationen ligger mindre än 5 km bort, vilket hjälper till att utforska Lucca, marknadsstaden Castelnuovo, Pisa och Florens (med byte i Lucca). Det är också möjligt att ta tåget till Cinque Terre vilket är en stor bonus! Marknadsstaden Aulla ligger 20 minuter med bil och det är mindre än 1 timme med bil till havet. Den här egenskapen ger en unik möjlighet att utforska det helt orörda området vid toppen av Toscana, (Lunignana) men eftersom det bara är 20 minuter från motorvägen, är de vanliga sevärdheterna faktiskt lättare att besöka än från många fastigheter längre söderut. Perfekt även för billigare flyg från Genua även om fastigheten ligger lika långt från flygplatserna i Genua och Pisa. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea:
45 m2
Rumsbeskrivning
Hall, vardagsrum och matplats, kök, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
2-plans lanthus till salu i Lunigiana. Lunigiana ligger cirka 10 minuters promenad från Argigliano och har en bar och ett "mini-market". Det finns ett bra urval av restauranger inom en kort bilresa. Den närmaste tågstationen ligger mindre än 5 km bort, vilket hjälper till att utforska Lucca, marknadsstaden Castelnuovo, Pisa och Florens (med byte i Lucca). Det är också möjligt att ta tåget till Cinque Terre vilket är en stor bonus!
Marknadsstaden Aulla ligger 20 minuter med bil och det är mindre än 1 timme med bil till havet. Den här egenskapen ger en unik möjlighet att utforska det helt orörda området vid toppen av Toscana, (Lunignana) men eftersom det bara är 20 minuter från motorvägen, är de vanliga sevärdheterna faktiskt lättare att besöka än från många fastigheter längre söderut. Perfekt även för billigare flyg från Genua även om fastigheten ligger lika långt från flygplatserna i Genua och Pisa.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Lunigiana
Toscana

Pris:
50 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
45 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIT1321

Dela

Till toppen