Renoverat rustikt 3-plans stenhus till salu i Giuncugnano

Renoverat rustikt 3-plans stenhus till salu i Giuncugnano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Bara att flytta in. Med bibehållen rustik karaktär. Plats för pool på tomten. Centralvärme. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea:
160 m2
Rumsbeskrivning
4 sovrum.
Badrum.
Vardagsrum.
Kök.
Matsal.
Pizza- och brödugn.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Renoverat rustikt 3-plans stenhus till salu i Giuncugnano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Bara att flytta in. Med bibehållen rustik karaktär. Plats för pool på tomten. Centralvärme.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Giuncugnano är en ort och by i kommunen Sillano Giuncugnano i provinsen Lucca i regionen Toscana. Giuncugnano upphörde som kommun den 1 januari 2015 och bildade med den tidigare kommunen Sillano den nya kommunen Sillano Giuncugnano. Giuncugnano hade 471 invånare år 2015.
Kommunikation
Byn Pieve San Lorenzo (4 km) har en järnvägsstation på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla och det finns buss till Carpinelli, Piazza al Serchio, Castelnuovo di Garfagnana och Aulla.

Närservice
En brödbil besöker byn varje veckodag (inklusive lördag). En frukt- och grönsaksvagn kommer två - tre gånger i veckan och det finns veckobesök från livsmedelsbilen.

Närmaste by med faciliteter är Carpinelli (1,2 km och c. 13 minuters promenad). DCarpinelli har 2 hotell med bra restauranger, små livsmedelsaffärer, pool och tennisbana.

Den närmaste stora staden, Piazza al Serchio (11 km), har en livlig utomhusmarknad på tisdag morgon medan staden Aulla, med all service och utmärkt tillgång till det italienska motorvägsnätet, är 28 km bort.

Området runt Sermezzana är perfekt för ridning, bergsklättring, vandring, mountainbikes och lite längre bort (21 km) finns det till och med en PGA-godkänd 6-håls golfklubb.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Giuncugnano
Toscana

Pris:
170 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIT1099

Dela

Till toppen