Rustikt stenhus, byhus, till salu i centrum av Camporgiano

Rustikt stenhus, byhus, till salu i centrum av Camporgiano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. I behov av restaurering och uppdatering. Detta medelstora byhus ligger inom gångavstånd till kaféer, butiker och restauranger samt till tågstationen på huvudlinjen till Lucca och Pisa. En lokalbuss går från Camporgianos Piazza till Castelnuovo di Garfagnana, en stor marknadsstad 10 km bort. Alternativt tar man tåget på bara några minuter. Castelnuovo har ett brett utbud av butiker och service, samt det lokala sjukhuset. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, äldre enkelt kök, vardagsrum och matsal, tre sovrum och ett badrum.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans byhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Rustikt stenhus, byhus, till salu i centrum av Camporgiano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. I behov av restaurering och uppdatering. Detta medelstora byhus ligger inom gångavstånd till kaféer, butiker och restauranger samt till tågstationen på huvudlinjen till Lucca och Pisa. En lokalbuss går från Camporgianos Piazza till Castelnuovo di Garfagnana, en stor marknadsstad 10 km bort. Alternativt tar man tåget på bara några minuter. Castelnuovo har ett brett utbud av butiker och service, samt det lokala sjukhuset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camporgiano är en kommun i provinsen Lucca i den italienska regionen Toscana, belägen ca 90 km nordväst om Florens och ca 40 kilometer nordväst om Lucca, som är provinshuvudstad. Camporgiano ligger precis höger om floden Serchio, i en grönskande dal som delar upp de bergiga kedjorna i Apuan-Alperna och Apenninerna. Orterna i omådet upprätthåller fortfarande en medeltida stadsplan med var och en som visar på anmärkningsvärda delar av Garfagnana-områdets kultur och historia. Titta bara på den lilla, stämningsfulla staden Roccalberti, eller på de många kyrkorna och på annat sätt, spridda över territoriet - San Biagio i Poggio, Santa Maria Assunta i Vitoio, Santa Maria Assunta i Puglianella, San Nicola i Sillicano eller San Tommaso i Casciana - eller de många små stenstrukturerna som man finner när man vandrar runt i området.
Kommunikation
Pisa flygplats: 87 km.
Forens flygplats: 118 km.
Stranden vid Forte dei Marmi: 54 km.
Närservice
All service finns i Camporgiano med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i närheten av huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camporgiano
Toscana

Pris:
30 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHIT1014

Dela

Till toppen