Rustikt stenhus till salu i Porciglie di Fondougnt

Rustikt stenhus till salu i Porciglie di Fondougnt beläget ca 5 km från den livliga byn Careggine, ett fristående, traditionell stenbyggthus med en boarea om ca. 70 m2. Med liten trädgård på baksidan. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
På nedervåningen finns ett stort vardagsrum och matrum med många originaldetaljer (ex. öppen spis som ursprungligen användes för matlagning och kastanjetakbjälkar i taket). Med en stor bakre hall med förrådstrappa. På övervåningen finns ett badrum och plats för 2 eller 3 sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Huset är i gott strukturellt skick och har ett nyligen renoverat isolerat tak men behöver intern restaurering och uppgradering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Careggine ligger i hjärtat av Apuanalperna, i nationalparken, och omges av skogar, berg, ängar, floder och sjöar, men kan nås på mindre än en timme från motorvägsavfarten eller järnvägsstationerna. Careggine är över 1000 år gammal, med traditionella stenbyggda hus och byfält.Ett par minuters bilresa bort ligger de små skidliftarna i Formica och Via Nova med restauranger, tre skidliftar och konstgjorda snöanläggningar. Den mycket större semesterorten Abetone ligger cirka 1 timme bort. Kusten ligger mindre än 46 km bort över marmorbergen i Carrara, vilket gör Careggine till en idealisk plats för semestrar året runt.
Kommunikation
Carregine ligger cirka 1 timme 20 minuters bilresa från Lucca och 1 timme 40 minuters bilresa från Pisa.
Närservice
Den närmaste stora köpstaden, Castelnuovo di Garfagnana, ligger 13 km bort. Castelnuovo di Garfagnana har stormarknader, banker, garage och alla andra butiker, tjänster och sportfaciliteter samt tågstationen på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i närheten av huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Carregine
Toscana

Pris:
35 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0986

Dela

Till toppen