Rustikt stenhus till salu i Porciglie di Fondougnt

Rustikt stenhus till salu i Porciglie di Fondougnt beläget ca 5 km från den livliga byn Careggine, ett fristående, traditionell stenbyggthus med en boarea om ca. 70 m2. Med liten trädgård på baksidan. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
På nedervåningen finns ett stort vardagsrum och matrum med många originaldetaljer (ex. öppen spis som ursprungligen användes för matlagning och kastanjetakbjälkar i taket). Med en stor bakre hall med förrådstrappa. På övervåningen finns ett badrum och plats för 2 eller 3 sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Huset är i gott strukturellt skick och har ett nyligen renoverat isolerat tak men behöver intern restaurering och uppgradering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Careggine är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 536 invånare år 2018. Careggine är över 1 000 år gammalt med traditionella stenhus och byfält.
Kommunikation
Carregine ligger cirka 1 timme 30 minuter från Lucca och 1 timme 50 minuter från Pisa. En kort bilresa bort ligger de små skidliftarna i Formica och Via Nova med restauranger, tre skidliftar och anläggningar för konstgjord snö. Den mycket större utväg Abetone är cirka 1,5 timme bort. Kusten ligger cirka 60 km (1,5 timmar) bort över marmorbergen i Carrara, vilket gör detta till en idealisk plats för semestrar året runt.
Närservice
Den stora köpstaden, Castelnuovo di Garfagnana, ligger 16 km bort. Castelnuovo di Garfagnana har stormarknader, banker, butiker, tjänster och sportanläggningar samt tågstationen på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i närheten av huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Careggine
Toscana

Pris:
35 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0986

Dela

Till toppen