Traditionellt lanthus till salu i byn Gragnana

Traditionellt lanthus till salu i byn Gragnana, i provinsen Lucca i eftrefrågade regionen Toscana. Med 2 sovrum ett hus i sten (om cirka 80 m2). Ett hus med trädgård och vidsträckt utsikt över Apuanalperna och med ett soligt läge i byn Gragnana, bara en kort bilresa från Piazza al Serchio. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Ytterdörren leder in till i en välkomnande lounge med öppen spis. Loungen leder intill en stor matsal med kök och trappor till övre våningen där det finns 2 sovrum och ett duschrum. På bottenvåningen har ett sommarkök utanför den lilla trädgården byggts. På vindsvåningen finns två vindsrum som används som sovrum.

Huset har centralvärme till radiatorer men pannan måste bytas ut. Vindsvåningens fönster behöver renoveras.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionellt lanthus till salu i byn Gragnana, i provinsen Lucca i eftrefrågade regionen Toscana. Med 2 sovrum ett hus i sten (om cirka 80 m2). Ett hus med trädgård och vidsträckt utsikt över Apuanalperna och med ett soligt läge i byn Gragnana, bara en kort bilresa från Piazza al Serchio.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den antika stenbyggda byn Gragnana har ett rikt och historiskt förflutet, vars spår fortfarande finns. Byn växte upp längs en traditionell mulspår som ledde till Lunigiana. Enligt den lokala legenden var klockan i Santa Margherita-kyrkan välsignad och skulle ringas för att skingra svarta döden. En medeltida bro, som förenade Gragnana med Piazza al Serchio via San Michele, står fortfarande kvar.
Kommunikation
Aulla, (med sin stora tillgång till det italienska motorvägsnätet), Lucca och Pisa flygplats ligger cirka 40 km, 64 km respektive 90 km bort.

Den världsberömda kusten "Cinque Terre" ligger bara en timmes bilresa bort. Det finns lokala skidbackar i Careggine (20 minuters bilresa bort) och en mycket bra skidort i Abetone (1 timme 15 minuters bilresa bort), vilket gör detta till en utmärkt bas för semestrar när som helst på året.
Närservice
Lokalt kafé och den lilla byparkeringen ligger bara ett stenkast från huset(även om det är möjligt att parkera vid huset). Den livliga bergsstaden Piazza al Serchio (på tågsträckan Pisa-Lucca-Aulla) ligger cirka 4,5 km bort och erbjuder omfattande shopping och servoce, samt en friluftsmarknad varje vecka.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Gragnana
Toscana

Pris:
70 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIT0975

Dela

Till toppen