Tomt med byggrättigheter till salu utanför Sassorosso

Tomt med byggrättigheter till salu utanför Sassorosso. Omgiven av åkrar och skogsmark, cirka 2 000 m2 med ganska jämn mark med möjlighet att bygga ett fristående hus eller stuga. Väst- och sydvästläge, strax utanför byn Sassorosso. Lugnt beläget på en sluttning med fantastisk utsikt över Apuanbergen med sin marmor. Bra åtkomst till tomten. El, telefon och vatten lättillgängligt nära tomten. Kontakta oss för att köpa tomt i Toscana. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt med byggrättigheter till salu utanför Sassorosso. Omgiven av åkrar och skogsmark, cirka 2 000 m2 med ganska jämn mark med möjlighet att bygga ett fristående hus eller stuga. Väst- och sydvästläge, strax utanför byn Sassorosso. Lugnt beläget på en sluttning med fantastisk utsikt över Apuanbergen med sin marmor. Bra åtkomst till tomten.
El, telefon och vatten lättillgängligt nära tomten.

Allmänt om fastigheten

Typ:
Tomt med byggrättighet.

Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sassorosso är en by i provinsen Lucca i regionen Toscana och har cirka 52 invånare och en höjd på 989 meter m. ö.h. Sassorosso, (betyder bokstavligen ”Röd sten”) är en magisk liten bergsby belägen i ett område rikt på grottor som användes under stenåldern. Byns tidigaste skriftliga rekord är från år 1168 och själva byn verkar ha kommit direkt från medeltiden.
Kommunikation
Castelnuovo di Garfagnana: 12 km (20 minuter).
Barga: 24 km (35 minuter).
Bagni di Lucca: 38 km (50 minuter).
Skidåkning (Abetone): 42 km (1 timme).
Lucca: 58 km (1 timme 5 minuter).
Kusten (Forte dei Marmi): - 58 km (1 timme 20 minuter).
Pisa flygplats: 75 km (1 timme 30 minuter).
Florens: 125 km (1 timme 55 minuter).
Närservice
På sommaren finns det ett kafé och restaurang i byn (Bottega del Orso). Det finns en fantastisk pizzeria cirka 300 meter från byn och en restaurang cirka 500 meter bort. Båda är öppna hela året. 7 km bort finns det några skidbackar och hotell med restaurang (Il Casone).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Sassorosso
Toscana

Pris:
25 000 EUR
Ref.nr
CCHIT0968

Dela

Till toppen