Praktisk 1-plansvilla till salu i utkanten av byn Roggio

Praktisk 1-plansvilla till salu i utkanten av byn Roggio, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. En möjlighet att köpa och återställa hälften av byns gamla skolhus. Den andra hälften har redan renoverats till ett vackert parhus av ägarna. Fastigheten kan lätt nås med bil och har en boarea om cirka 90 m2. Huset är för närvarande uppdelat i 3 rum med ett externt pannrum som kan slås igenom. Det är i gott konstruktionsskick (inklusive taket) men behöver renoveras. Tomten är plan och man kan göra en fin trädgård på tre sidor av villan. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 4 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Villan består idag av entréhall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Praktisk 1-plansvilla till salu i utkanten av byn Roggio, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. En möjlighet att köpa och återställa hälften av byns gamla skolhus. Den andra hälften har redan renoverats till ett vackert parhus av ägarna. Fastigheten kan lätt nås med bil och har en boarea om cirka 90 m2. Huset är för närvarande uppdelat i 3 rum med ett externt pannrum som kan slås igenom. Det är i gott konstruktionsskick (inklusive taket) men behöver renoveras. Tomten är plan och man kan göra en fin trädgård på tre sidor av villan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Tomtbeskrivning
Mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Roggio tillhör kommunen Vagli Sotto i provinsen Lucca, i regionen Toscana. Byn Roggio ligger 3,6 km från Vagli Sotto. Roggio är en mycket vacker by med cirka 200 invånare. Historiskt sett fanns det en betydande utvandring, särskilt till USA och Australien och under sommarmånaderna ökar antalet invånare när dessa utvandrare och deras familjer besöker sin hemby.Den vackra sjön Vagli med sin berömda nedsänkta by ligger strax söder om Roggio.
Kommunikation
Castelnuovo di Garfagnana: 16 km.
Barga: 28 km.
Bagni di Lucca: 43 km.
Lucca: 62 km.
Pisa: 84 km.
Kusten och stranden vid Forte dei Marmi: 59 km.
Skidåkning i Careggine: 18 km.
Skidåkning i Abetone: 61 km.
Närservice
Det finns ett hotell och ett par bra restauranger och kaféer i själva byn medan drygt 5 minuters bilresa bort ligger Camporgiano med sina butiker och service, samt tågstation på huvudlinjen Pisa - Lucca - Aulla. En liten marknad finns på måndagsmorgnar.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Roggio
Toscana

Pris:
60 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCHIT0991

Dela

Till toppen