Fint restaurerad traditionellt stenhus till salu med ett soligt läge i byn Gragnana

Fint restaurerad traditionellt stenhus till salu med ett soligt läge i byn Gragnana. Ett hus med 2 sovrum + ombyggd lada i kastanjetäd + trädgård med vidsträckt utsikt över Apuanalperna med ett soligt läge i byn Gragnana, bara en kort bilresa från Piazza al Serchio. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea:
0 m2
Rumsbeskrivning
Huset har en användbar inomhus golvyta på cirka 60 m2 och har många traditionella inslag som exponerade områden av stenmurar i huset och det sluttande taket i den restaurerade ladan. Uppvärmningskostnaderna för båda husen är mycket låga då det finns en pelletsspis samt centralvärme med gas.


En dörr leder in till vardagsrummet och solrummet komplett med "L" -formad soffa, nytt TV-skåp och widescreen-TV och DVD-spelare. Utanför loungen finns ett 4-delat duschrum som rymmer den frontmatade tvättmaskinen.

Trätrappor leder upp på övervåningen till de två sammankopplade sovrummen, varav det ena för närvarande är inrättat som ett annat vardagsrum (med dubbel bäddsoffa (nytt)) medan det andra har en dubbelsäng och garderober.

Källare och pannrum (med separat ingång) ger förvaring för trädgårdsmöbler och utrustning (gräsklippare och trimmer).

Den ursprungliga ladan i kastanjeträd har omvandlats till ett fantastiskt boende med vardagsrum (kök och vardagsrum, matsal och duschrum på bottenvåningen och ett sovrum på övervåningen.
Kök
Fullt utrustat kök och ett mindre kök i omgjorda ladan.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
På baksidan av huset finns en trädgård med gräsmatta om ca.80 m2 med en asfalterad yta om cirka 24 m2. Ägarna lämnar sina trädgårdsmöbler och uppblåsbara pool (2,4 m x 1,65 m) kvar. Trädgården har äpple-, plommon-, päron-, körsbärsträd och vinrankor.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den antika stenbyggda byn Gragnana har ett rikt och historiskt förflutet, vars spår fortfarande finns. Byn växte upp längs en traditionell mulspår som ledde till Lunigiana. Enligt den lokala legenden var klockan i Santa Margherita-kyrkan välsignad och skulle ringas för att skingra svarta döden. En medeltida bro, som förenade Gragnana med Piazza al Serchio via San Michele, står fortfarande kvar.
Kommunikation
Aulla, (med sin stora tillgång till det italienska motorvägsnätet), Lucca och Pisa flygplats ligger cirka 40 km, 64 km respektive 90 km bort.

Den världsberömda kusten "Cinque Terre" ligger bara en timmes bilresa bort. Det finns lokala skidbackar i Careggine (20 minuters bilresa bort) och en mycket bra skidort i Abetone (1 timme 15 minuters bilresa bort), vilket gör detta till en utmärkt bas för semestrar när som helst på året.
Närservice
Lokalt kafé och den lilla byparkeringen ligger bara ett stenkast från huset(även om det är möjligt att parkera vid huset). Den livliga bergsstaden Piazza al Serchio (på tågsträckan Pisa-Lucca-Aulla) ligger cirka 4,5 km bort och erbjuder omfattande shopping och servoce, samt en friluftsmarknad varje vecka.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Gragnana
Toscana

Pris:
85 000 EUR
Antal rum:
2
Ref.nr
CCHIT0942

Dela

Till toppen