Vackert och sympatiskt restaurerat byhus till salu i Sermezzana

Vackert och sympatiskt restaurerat byhus till salu i Sermezzana, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana med 2-3 sovrum, med trädgård och ytterligare mark i den medeltida byn Sermezzana (ca 670 m.ö.h.), nära gränsen Lunigiana och Garfagnana, i en lugn och naturligt vacker del av Toscana. Inflyttningsskick inklusive renoverat tak, ganska ny centralvärmepanna (installerad omkring år2009) och kvalitetsarmaturer. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Övre våningen - Lounge med öppen spis och fönster på tre sidor, sovrum, ett andra sovrum, duschrum. Rummen på denna våning har sluttande trätak och terrakottagolv och de inre fönsterluckorna är handgjorda av massivt kastanj.

Nedre våningen - Handgjordt trä- och marmorkök med öppen spis, ytterligare stort rum som kan vara ett extra sovrum med badrum, vardagsrum eller spelrum och liten tvättstuga.

Från köket finns tillgång till den helt slutna bakre uteplatsen som delvis är täckt och som har en pizza / brödugn och stenhandfat i hörnet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
På framsidan av huset finns en vacker, mogen, söderläge, sluten trädgård med fantastisk utsikt över Apuanalperna. Trädgården har en yta om cirka 1 000 m2 med olivträd, fikon, plommon och äpple. Cirka 100 meter från huset, i utkanten av byn, finns det 2 sluttande fält (cirka 1000 m2) som kan ingå i försäljningen. Dessutom, en kort bilresa bort, finns det cirka 1 hektar platt skog som också kan inkluderas.

Det finns biltillgång till huset för bilar för lastning och lossning medan byns parkeringsplats ligger mindre än 50 meter bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sermezzana är en charmig lugn rogivande liten by. Området runt Sermezzana är perfekt för ridning, bergsklättring, vandring, mountainbikes och lite längre bort (21 km) finns det till och med en PGA-godkänd 6-håls golfklubb!"Parco Naturale Apuane" ligger i närheten och runt byn finns många stigar som leder till fantastiska utsiktspunkter med utsikt så långt bort som 60 km eller mer klara dagar.Byn är väl placerad för både sommar- och vintersport. Skidåkning är tillgänglig cirka en halvtimme bort medan kusten är endast 50 minuter bort. Här finns de steniga byarna i Cinque Terre och de charmiga kuststäderna Portofino, Lerici och Sestri Levante.
Kommunikation
Pisas flygplats ligger endast 112 km bort, via kustmotorvägen (mindre än 1½ timmes bilresa).
Närservice
En brödbil besöker byn varje veckodag (inklusive lördagar). En frukt- och grönsaksvagn kommer två till tre gånger i veckan och det finns veckobesök från den allmänna livsmedelsbilen.

Den närmaste byn med faciliteter är Carpinelli (1,2 km - cirka 13 minuters promenad). Denna by har 2 hotell med bra restauranger, små livsmedelsaffärer, kafé, pool och tennisbana.

Byn Pieve San Lorenzo (4 km) har en järnvägsstation på huvudlinjen från Pisa-Lucca-Aulla, medan det finns en buss med service till Carpinelli, Piazza al Serchio, Castelnuovo di Garfagnana och Aulla.

Närmaste större stad, Piazza al Serchio (11 km), har en livlig utomhusmarknad på tisdag morgon, medan staden Aulla, med alla service och utmärkt tillgång till det italienska motorvägsnätet, ligger endast 28 km bort.
Parkering
Byns parkeringsplats ligger mindre än 50 meter bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sermezzana
Toscana

Pris:
199 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIT0914

Dela

Till toppen