Byhus till salu med magnifik utsikt över bergen i Le Coste di Careggine

Byhus till salu med magnifik utsikt över bergen i Le Coste di Careggine, cirka 7 km från den livliga bergsbyn Careggine, 882 m.ö.h., och bara några få minuters bilresa från skidbackarna på vintern. Huset har en total golvyta på cirka 120 m2 på 3 våningar. Huset har många originaldetaljer som träbjälkar och golvbrädor. Elektriciteten har nyligen uppdaterats och det finns centralvärme till radiatorer till de flesta rum. Utanför finns en innergård och en ladugård. Det finns rätt till passage genom gården men den används sällan. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av entréhall, matsal och kök med öppen spis och lounge alt. sovrum nr 4 med öppen spis. Från matköket går trappan upp till andra våningen med två sovrum och duschrum. På övervåningen finns två sammanhängande sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus i 3 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Careggine är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 536 invånare år 2018. Careggine är över 1 000 år gammalt med traditionella stenhus och byfält.
Kommunikation
Carregine ligger cirka 1 timme 30 minuter från Lucca och 1 timme 50 minuter från Pisa. En kort bilresa bort ligger de små skidliftarna i Formica och Via Nova med restauranger, tre skidliftar och anläggningar för konstgjord snö. Den mycket större utväg Abetone är cirka 1,5 timme bort. Kusten ligger cirka 60 km (1,5 timmar) bort över marmorbergen i Carrara, vilket gör detta till en idealisk plats för semestrar året runt.
Närservice
Den stora köpstaden, Castelnuovo di Garfagnana, ligger 16 km bort. Castelnuovo di Garfagnana har stormarknader, banker, butiker, tjänster och sportanläggningar samt tågstationen på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Careggine
Toscana

Pris:
98 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0910

Dela

Till toppen