Vackert toskanskt stenhus till salu i Metello

Vackert toskanskt stenhus till salu i Metello, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Fastigheten är belägen i hjärtat av Apuanalperna, i nationalparken. Den lilla bergsbyn Metello är omgiven av skogar, berg, ängar, floder och sjöar. Stenhuset är ett vackert restaurerat hus som ligger i utkanten av byn och har magnifik utsikt från sina terrasser. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen - Hall med vedspis, matsal med stor öppen spis och dörr till vinterträdgården med magnifik utsikt över bergen och en bakdörr till terrass, matsal och kök med dubbla fönster, stort vardagsrum med välvd öppen spis och ett badrum med fönster

Övre våningen (trägolv) - 5 sovrum, varav ett sovrum med dörr till täckt terrass och ett duschrum

Förvaringsloft

Källare och garage.

Huset har centralvärme (radiatorer måste dock installeras).

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Omfattande område med söderläge och med grönsaksträdgård, olivträd (ett bevis på soligt läge och relativt milt klimat), valnötsträd och fruktträd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Metello ligger 845 m.ö.h. Belägen i hjärtat av Apuanalperna, i nationalparken. Den lilla bergsbyn Metello är omgiven av skogar, berg, ängar, floder och sjöar.
Kommunikation
Ett par minuters bilresa från Careggine ligger de små skidliftarna i Formica och Via Nova med restaurang, tre skidliftar och anläggningar för konstgjord snö.

Den mycket större skidorten Abetone ligger drygt 1 timme bort (55 km). Kusten (Forte dei Marmi) ligger också 55 km (1 timme och 10 minuter) bort över Carrara marmorbergen, vilket gör Metello till en idealisk plats för semestrar året runt.
Närservice
De närmaste butikerna och service finns i Careggine (6 km). Denna lilla stad är över 1000 år gammal, med traditionella stenbyggda hus. Det är en livlig liten plats med livsmedelsbutik, kaféer, familjeslaktare, restauranger, pizzeria, apotek och postkontor.

Den närmaste stora köpstaden, Castelnuovo di Garfagnana, ligger 11 km bort. Castelnuovo di Garfagnana har stormarknader, banker, garage och alla andra butiker, all service och sportfaciliteter, samt en tågstation på linjen från Lucca (58 km) och Pisa flygplats (75 km ). Den välkända medeltida staden Barga ligger 22 km bort (35 minuter med bil).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Metello
Toscana

Pris:
295 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
200 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
1 500 m2
Ref.nr
CCHIT0890

Dela

Till toppen