Parhus till salu med fristående trädgård i Agliano

Parhus till salu med fristående trädgård (cirka 100 m2) lugnt beläget i den vackra byn Agliano, (730 m ö h, så inga myggor!). Endast 1,7 km från den vackra och mycket fotograferade Gramolazzosjön som lätt kan nås till fots. Huset är på två våningar och är i gott skick, inklusive taket som restaurerades omkring år 2004. Dubbelglas och vedeldad centralvärme till radiatorer. Original takbjälkar som kan exponeras. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Ytterdörren leder in till en hall och därefter finns det en matsal med valv till kök. På andra sidan hallen finns ett stort vardagsrum och et mindre rum (med fönster) utanför.

Granittrappa leder upp på övervåningen till två stora sovrum (ett har en bra terrass med härlig utsikt) och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans parhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Den slutna trädgården når man via en grind tvärs över vägen och mäter cirka 100 m2. Trädgården har äppelträd och ett päronträd och är perfekt för uteservering eller bara koppla av i med en bra bok och ett glas vin (eller en kopp te).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den vackra byn Agliano ligger 730 m.ö.h. så inga myggor. Endast 1,7 km från den vackra och mycket fotograferade Gramolazzosjön, som lätt kan nås till fots.
Kommunikation
Den livliga bergsstaden Piazza al Serchio (med tågstationen på linjen från Pisa flygplats) ligger cirka 8 km bort och erbjuder omfattande shopping och service, samt en veckomarknad och utomhuspool.

Kusten (Lerici) ligger mindre än 1½ timme bort med bil, medan den lokala skidorten Careggine ligger cirka 40 minuter bort med bil. Den mycket större och mycket större skidorten Abetone ligger drygt 1½ timmes bilresa bort.

Lucca och Pisa flygplats ligger cirka 63 km respektive 88 km bort.
Närservice
En brödbil besöker byn varje morgon från måndag till lördag och det finns ett litet kafé i byn. Från byn finns det ett antal härliga promenader som kan tas till omgivande byar som Castagnola (med sin super utsikt över Gramolazzo sjön) och till sjön själv.

Gramolazzo har en slaktare, pizzeria, restaurang, hotell, tidningsbutik, livsmedelsaffär, apotek, bank och campingplats. Gramolazzo är välkänd lokalt för sin årliga skulpturtävling och mycket av den lokala ekonomin kretsar kring marmorn som bryts från bergen.
Parkering
Parkering upp mot vägen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Agliano
Toscana

Pris:
75 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CCHIT0884

Dela

Till toppen