4-rumslägenhet till salu i Castelnuovo di Garfagnana

4-rumslägenhet till salu i Castelnuovo di Garfagnana, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana, En rymlig lägenhet med 2 eller 3 sovrum på översta våningen med utsikt över floden och bergen precis utanför de medeltida murarna i marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten (cirka 120 kvm) har stora fönster, vacker utsikt och högt i tak som tillsammans med den omslutande balkongen (cirka 70 kvm) gör den ljus och luftig. Dörrarna och fönsterkarmarna är gjorda i massiv kastanj. Lägenheten är i mycket gott strukturellt skick och har centralvärme för gas.

Rummen är placerade runt en stor central korridor och alla har tillgång till den omslutande balkongen. Det finns en matsal med kök, stort vardagsrum med dubbla fönster i sydväst och sydost (över floden), 2 sovrum, badrum och duschrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
4-rumslägenhet till salu i Castelnuovo di Garfagnana, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana, En rymlig lägenhet med 2 eller 3 sovrum på översta våningen med utsikt över floden och bergen precis utanför de medeltida murarna i marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana.

Det finns ett tillhörande förråd på bottenvåningen.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castelnuovo anses vara både huvudstaden och det gröna hjärtat av Garfagnana. Det ligger i området norr om floden Serchio, mellan Apenninerna och Apuanalperna, cirka fyrtio kilometer från staden Lucca. Skolorna, biblioteket och den vackra Teatro Vittorio Alfieri är bara några av de element som gör den här lilla staden till ett kulturcentrum för hela territoriet.Bland de många historiska guvernörerna i området är den utmärkta karaktären poeten Ludovico Ariosto, som skickades hit mellan 1522 och 1525 för att övervaka Este-familiens andel av Garfagnana. Han gav sitt namn till den lokala fästningen, som fortfarande är Castelnuovos huvudattraktion.Castelnuovo di Garfagnana är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 851 fastboende invånare år 2018.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 72 km.
Forte dei Marmi med strand: 44 km.
Närservice
Castelnuovo di Garfagnana har all service, restauranger och affärer.
Parkering
Reserverad parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castelnuovo di Garfagnana
Toscana

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIT0903

Dela

Till toppen