2-plans parhus till salu i Gambarotta

2-plans parhus till salu i Gambarotta, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. med stor trädgård och fantastisk utsikt cirka 2 km från bergsbyn Sillano i orten Gambarotta, 650 meter över havet. Huset är traditionellt byggt av sten och restaurerades på 1970-talet. Huset ligger nära vägen och har en härlig täckt terrass åt sidan medan det finns en stor trädgård (cirka 700 m2) på baksidan med gott om plats för en pool samt härlig utsikt. Fastigheten har också ett 2-vånings stall/ ladugård, som är fäst vid huset intill. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
En ytterdörr som leder in till en hall, badrum med terrass, matsal med öppen spis och valv till pentry, marmortrappor till överåningen. 3 sovrum på övervåningen. Uppvärmning med reverserad A/C.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans parhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
2-plans parhus till salu i Gambarotta, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. med stor trädgård och fantastisk utsikt cirka 2 km från bergsbyn Sillano i orten Gambarotta, 650 meter över havet. Huset är traditionellt byggt av sten och restaurerades på 1970-talet. Huset ligger nära vägen och har en härlig täckt terrass åt sidan medan det finns en stor trädgård (cirka 700 m2) på baksidan med gott om plats för en pool samt härlig utsikt. Fastigheten har också ett 2-vånings stall/ladugård, som är fäst vid huset intill.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 750 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sillano är en ort och by i kommunen Sillano Giuncugnano i provinsen Lucca i regionen Toscana. Sillano upphörde som kommun den 1 januari 2015 och bildade med den tidigare kommunen Giuncugnano den nya kommunen Sillano Giuncugnano. Sillano hade 638 invånare år 2015. Sillano (734 meter över havet) ansågs grundad av romarna år 102 f.Kr. och är en fridfull och gammal bergsby, omgiven av skog och berg i Orecchiellaparken.
Kommunikation
Sillano ligger cirka 1,5 tim,ws bilresa från Lucca och mindre än 2 timmar till Pisa med bil (och lite mindre med tåg). Kusten (Forte dei Marmi) och bra skidåkning ligger respektive ort 66 km bort.
Närservice
Sillano har ett antal bra, välsorterade butiker, inklusive livsmedelsaffärer, slaktare, butiker och apotek, samt ett postkontor, bibliotek, bank, läkarmottagning, kafé och hotell med restaurang. Byn har sitt eget dagis och grundskola, medan gymnasieskolan finns i Piazza al Serchio, endast 7 km bort.Piazza al Serchio erbjuder många butiker och bekvämligheter, inklusive en utomhuspool. Piazza al Serchio är på huvudtågslinjen Pisa - Lucca - Aulla.
Parkering
Parkering vid huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sillano
Toscana

Pris:
80 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
750 m2
Ref.nr
CCHIT0878

Dela

Till toppen