Traditionellt toskanskt stenhus med stor trädgård till salu i byn Metra

Traditionellt toskanskt stenhus med stor trädgård till salu i byn Metra i Lunigiana (cirka 110 m2) och uthus/garage. Belägen i den idylliska traditionella byn Metra i Lunigiana, omgiven av hisnande vackra berg och bara 30 km från Aulla. Kräver fullständig restaurering. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Huset är för närvarande uppdelad i 2 enheter. På ena sidan har huset ett rum med original öppen spis, hörnrum (en gång använt för tvätt) och original handfat och på övervåningen finns ett annat rum uppdelat i 2 rum med en tunn vägg. n. Hela byggnadens bruttoarea är cirka 102 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionellt toskanskt stenhus med stor trädgård till salu i byn Metra i Lunigiana (cirka 110 m2) och uthus/garage. Belägen i den idylliska traditionella byn Metra i Lunigiana, omgiven av hisnande vackra berg och bara 30 km från Aulla. Kräver fullständig restaurering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Metra i sig är litet och vänligt, med osttillverkare och slakteri och ett kafé, restaurang (”Osteria Il Baffardello”) som serverar traditionell lokalt producerad mat. Kaféet och restaurangen säljer också grundläggande livsmedel, gasflaskor och andra dagliga förnödenheter. Metra ligger 720 meter över havet och byn har kristallklar ren luft och ändå säkerställer havsluften från kusten att byn är varmare än mycket av det omgivande området (du kan se detta på olivträden som växer där).Runt byn finns många spår som leder till andra fantastiska utsiktspunkter som ger vyer så avlägsna som 40 km eller mer klara dagar.
Kommunikation
Den toskanska landsbygden är ganska fantastisk med böljande kullar, ängar, dalar, bergströmmar och pooler. Närmaste stad är Piazza al Serchio, 15 minuter med bil. Stormarknader, banker, garage, utomhuspool och alla andra butiker och tjänster finns där. Det finns också en järnvägsstation på linjen Pisa-Lucca-Aulla, som gör det enkelt att resa genom den natursköna Garfagnana-dalen till Lucca, Pisa och Florens, som är världsberömda turistmål.
Närservice
Med osttillverkare och slakteri och ett kafé, restaurang (”Osteria Il Baffardello”) som serverar traditionell lokalt producerad mat. Kaféet och restaurangen säljer också grundläggande livsmedel, gasflaskor och andra dagliga förnödenheter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Metra
Toscana

Pris:
70 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIT0846

Dela

Till toppen