Fristående lanthus och kvarn till salu nära vackra Castelnuovo di Garfagnana

Fristående lanthus till salu nära vackra Castelnuovo di Garfagnana, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Med 4 sovrum och kvarn i en stor sluttande trädgård med stenstigar som slingrar sig ner till kanten av floden Serchio. Perfekt läge att renovera för att inreda till ett litet hotell, B&B, pizzeria, restaurang etc. eftersom trädgårdarna och kvarnen ligger lugnt och avskilt, strax nära den nybyggda vägen mot Castelnuovo, gör fastigheten både mycket synlig och tillgänglig. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Huset: Från gatunivå öppnar huvuddörren till en hall som har tillgång till 2 kök, stort vardagsrum och matsal. På övervåningen finns 4 sovrum och ett badrum. Huset har många originella och traditionella detaljer, inklusive breda trägolv i trä och kastanjetakbjälkar i taket. Nedre våningen, med separata ingångar från utsidan, finns det gamla stallet, ladugården och grisstugan. Centralvärme (GPL) med ganska ny panna.

Kvarnen: Bra väggar och tak men kräver fullständig restaurering inuti. Original, traditionellt kök med öppen spis och hörnaska (används för tvätt av sängkläder). Öppning till stort rum (ca.35 m2). Trätrappor upp till sovrummet (nås genom en träfälldörr). Brödugn. Täckt terrass. Belägen alldeles intill Serchiofloden.
Kök
Två kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans lanthus och kvarn
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Fristående lanthus och kvarn till salu nära vackra Castelnuovo di Garfagnana, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Med 4 sovrum och kvarn i en stor sluttande trädgård med stenstigar som slingrar sig ner till kanten av floden Serchio. Perfekt läge att renovera för att inreda till ett litet hotell, B&B, pizzeria, restaurang etc. eftersom trädgårdarna och kvarnen ligger lugnt och avskilt, strax nära den nybyggda vägen mot Castelnuovo, gör fastigheten både mycket synlig och tillgänglig.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Mark och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castelnuovo anses vara både huvudstaden och det gröna hjärtat av Garfagnana. Det ligger i området norr om floden Serchio, mellan Apenninerna och Apuanalperna, cirka fyrtio kilometer från staden Lucca. Skolorna, biblioteket och den vackra Teatro Vittorio Alfieri är bara några av de element som gör den här lilla staden till ett kulturcentrum för hela territoriet.Bland de många historiska guvernörerna i området är den utmärkta karaktären poeten Ludovico Ariosto, som skickades hit mellan 1522 och 1525 för att övervaka Este-familiens andel av Garfagnana. Han gav sitt namn till den lokala fästningen, som fortfarande är Castelnuovos huvudattraktion.Castelnuovo di Garfagnana är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 851 fastboende invånare år 2018.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 72 km.
Forte dei Marmi med strand: 44 km.
Närservice
Castelnuovo di Garfagnana har all service, restauranger och affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castelnuovo di Garfagnana
Toscana

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIT0832

Dela

Till toppen