Vackert byggt parhus med fantastisk utsikt till salu i bergsbyn Albiano

Vackert byggt parhus med fantastisk utsikt till salu i bergsbyn Albiano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Belägen på en varm och solig by på en sluttning mittemot den vackra medeltida staden Barga, i den nordligaste spetsen av Toscana. Byggt över 3 våningar med garage och två gräsmatto. Huset har fönsterramar i massivt trä, fönsterluckor, dörrar etc (ägarens far är en lokal snickare) samt centralvärme (GPL, som kan omvandlas till gas) till radiatorer (radiatorer inte monterade i garage och andra rum på nedre våningen men rören är på plats). Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
120 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entréhall, reception med barområde; vardagsrum med öppen spis och franska fönster till terrassen, stor matsal med franska fönster till terrass och öppet valv till vackert inbyggt kök (inklusive diskmaskin).

Övre våninge med 3 sovrum, varav ett sovrum med terrass, familjebadrum

Nedre våningen (intern och extern åtkomst) med garage, tvättstuga, Ytterligare 3 rum (ett med VVS för sommarkök); duschrum med "hydromassage" dusch.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 3-plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Vackert byggt parhus med fantastisk utsikt till salu i bergsbyn Albiano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Belägen på en varm och solig by på en sluttning mittemot den vackra medeltida staden Barga, i den nordligaste spetsen av Toscana. Byggt över 3 våningar med garage och två gräsmatto. Huset har fönsterramar i massivt trä, fönsterluckor, dörrar etc (ägarens far är en lokal snickare) samt centralvärme (GPL, som kan omvandlas till gas) till radiatorer (radiatorer inte monterade i garage och andra rum på nedre våningen men rören är på plats).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 350 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Albiano är en liten by i provinsen Lucca i regionen Toscana och har cirka 166 invånare och en höjd på 421 meter över havet. Albiano ligger i närheten av Diversi.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 60 km.
Forte dei Marmi med strand: 60 km.
Abetone skidort: 57 km.
Närservice
Albiano har livsmedelsbutik, bar och restaurang.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Albiano
Toscana

Pris:
217 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
120 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
350 m2
Ref.nr
CCHIT0831

Dela

Till toppen