Tomt med byggrättighet till salu i Volcascio

Tomt med byggrättighet till salu i Volcascio, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Rättighet att bygga en fristående villa på upp till 130 m2 bygarea på en lugnt belägen, plan byggnadstomt (cirka 930 m2) i utkanten av den lilla bergsbyn Volcascio (270 m.ö.h. befolkning på cirka 35 invånare.) Kontakta oss för att köpa tomt i Toscana. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt med byggrättighet till salu i Volcascio, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Rättighet att bygga en fristående villa på upp till 130 m2 bygarea på en lugnt belägen, plan byggnadstomt (cirka 930 m2) i utkanten av den lilla bergsbyn Volcascio (270 m.ö.h. befolkning på cirka 35 invånare.)

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 930 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet.

Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Volcascio ligger i hjärtat av Garfagnana, eftersom denna sträcka av Serchios bördiga dal, flankerad av Apuanalperna i väster och Apenniner i öster, är känd. Distriktet erbjuder en rad idrottsaktiviteter och främjar folk-, jordbruks- och kulturevenemang.
Kommunikation
Lucca och Pisa är 43 km respektive 65 km. Kusten kan nås på mindre än 1 timme liksom den skidorten Abetone. Det finns ett par skidbackar bara 20 minuter bort i Careggine.
Närservice
En by med en fantastisk liten lokal restaurang och kafé vid Ceserana-bron (som passerar både järnvägsspåret och Serchiofloden) där , där detäven finns en liten tågstation ("Fosciandora-Ceserana") på huvudlinjen Aulla-Lucca-Pisa.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Volcascio
Toscana

Pris:
70 000 EUR
Tomtarea:
930 m2
Ref.nr
CCHIT0822

Dela

Till toppen