Kontor till salu på översta våningen av två i Castelnuovo di Garfagnana

Kontor till salu på översta våningen av två i Castelnuovo di Garfagnana i ett nyligen restaurerat, historiskt "palazzo", centralt beläget intill en liten piazza och parkeringsplats. Belägen inom de historiska murarna i den livliga marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana. Det finns 5 kontor, allt från 12,6 m2 till 18 m2 (med balkong) och ett badrum. Ägaren skulle föredra att sälja hela övervåningen men kontoren finns också tillgängliga från 30 000 Euro (förhandlingsbart). Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
5 kontor, allt från 12,6 m2 till 18 m2 (med balkong) och ett badrum.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Kontor till salu på översta våningen av två i Castelnuovo di Garfagnana i ett nyligen restaurerat, historiskt "palazzo", centralt beläget intill en liten piazza och parkeringsplats. Belägen inom de historiska murarna i den livliga marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana.
Det finns 5 kontor, allt från 12,6 m2 till 18 m2 (med balkong) och ett badrum. Ägaren skulle föredra att sälja hela övervåningen men kontoren finns också tillgängliga från 30 000 Euro (förhandlingsbart).

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castelnuovo anses vara både huvudstaden och det gröna hjärtat av Garfagnana. Det ligger i området norr om floden Serchio, mellan Apenninerna och Apuanalperna, cirka fyrtio kilometer från staden Lucca. Skolorna, biblioteket och den vackra Teatro Vittorio Alfieri är bara några av de element som gör den här lilla staden till ett kulturcentrum för hela territoriet.Bland de många historiska guvernörerna i området är den utmärkta karaktären poeten Ludovico Ariosto, som skickades hit mellan 1522 och 1525 för att övervaka Este-familiens andel av Garfagnana. Han gav sitt namn till den lokala fästningen, som fortfarande är Castelnuovos huvudattraktion.Castelnuovo di Garfagnana är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 851 fastboende invånare år 2018.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 72 km.
Forte dei Marmi med strand: 44 km.
Närservice
Castelnuovo di Garfagnana har all service, restauranger och affärer.
Parkering
Parkeringsplatser framför byggnaden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castelnuovo di Garfagnana
Toscana

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHIT0823

Dela

Till toppen