Två 2-rumslägenheter till salu i i den lilla staden Piano di Coreglia

Två 2-rumslägenheter till salu i i den lilla staden Piano di Coreglia. Två nyrenoverade lägenheter på bottenvåningen (45 m2 vardera) med trädgård och parkeringsplats, på den soliga sidan av Serchiodalen, nära den historiska stadskärnan i den lilla staden Piano di Coreglia. Fin kvalitet och möblerna ingår (om så önskas). Även om lägenheterna är helt moderniserade (inklusive centralvärme för gas, tvåglasfönster och ljudisolering mellan dem och lägenheterna ovan), har fastigheterna några vackra traditionella inslag som träbjälkar i några av innertaken och med valv. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna består vardera av entréhall, ett sovrum, vardagsrum, matplats och duschrum. Utanför har var och en sin egen trädgård och parkeringsplats. Ett parkeringsområde eller ett garage kan byggas på marken som tillhör lägenhet nr 2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Två 2-rumslägenheter till salu i i den lilla staden Piano di Coreglia. Två nyrenoverade lägenheter på bottenvåningen (45 m2 vardera) med trädgård och parkeringsplats, på den soliga sidan av Serchiodalen, nära den historiska stadskärnan i den lilla staden Piano di Coreglia. Fin kvalitet och möblerna ingår (om så önskas). Även om lägenheterna är helt moderniserade (inklusive centralvärme för gas, tvåglasfönster och ljudisolering mellan dem och lägenheterna ovan), har fastigheterna några vackra traditionella inslag som träbjälkar i några av innertaken och med valv.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Piano di Coreglia är en mycket italiensk by. Ursprungligen huvudsakligen bestående av små gårdar och idag har byn många butiker och ett bra serviceutbud. Byn är mycket bra belägen, bara några få minuter från den antika kullen med byn Coreglia Antelminelli.
Kommunikation
15 minuter med bil från Barga, en halvtimme med bil från Lucca och ungefär en timme med bil från Pisa flygplats. Tågstationen i Piano di Coreglia ligger på tåglinjen Lucca - Pisa - Aulla.
Närservice
Mbutiker och ett bra serviceutbud.
Parkering
Parkering framför huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Piano di Coreglia
Toscana

Pris:
115 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIT0807

Dela

Till toppen