Litet lanthus till salu i den vackra byn Benabbio

Litet lanthus till salu i den vackra byn Benabbio i provinsen Lucca i efterfrågade Toscana. Med utsikt över den vackra byn Benabbio (400 meter över havet), är detta ett traditionellt lanthus med 2 sovrum, helt "basic" men i inflyttningsskick. Utanför finns en liten skyddad uteplats som väldigt få människor passerar förbi. Huset (ca. 55 m2) ligger cirka 50 meter från en av de små byparkeringarna och du når den längs en liten väg flankerad av en olivlund. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Ytterdörren öppnar rakt in till det välkomnande vardagsrummet och köket med sin traditionella öppna spis och solida kastanjetakbjälkar i taket. Från detta rum kan du gå ut på den lilla balkongen som har härlig utsikt över bergen.

Det finns två sovrum direkt utanför vardagsrummet, ett med egen dörr till den lilla terrassen. Badrummet är stort och har förberedd anslutning för en tvättmaskin
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Litet lanthus till salu i den vackra byn Benabbio i provinsen Lucca i efterfrågade Toscana. Med utsikt över den vackra byn Benabbio (400 meter över havet), är detta ett traditionellt lanthus med 2 sovrum, helt "basic" men i inflyttningsskick. Utanför finns en liten skyddad uteplats som väldigt få människor passerar förbi. Huset (ca. 55 m2) ligger cirka 50 meter från en av de små byparkeringarna och du når den längs en liten väg flankerad av en olivlund.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benabbio är en mycket vacker, vänlig by i Apenninerna.
Kommunikation
Cirka 5 km bort ligger den välkända kurorten Bagni di Lucca, som har en mängd butiker och service, samt en tågstation på huvudlinjen från flygplatsen i Pisa Lucca-Pisa-Aulla. Den vackra muromgärdade staden Lucca ligger bara cirka 30 km bort medan Pisa flygplats är 60 km bort. En 50 minuters bilresa tar dig upp till den välkända skidorten Abetone (42 km bort). Kusten (Viareggio) är cirka 1 timme bort (60 km).
Närservice
Benabbio entrum med sin livsmedelsbutik, butik och kafé, restaurang och pizzeria.
Parkering
Byparkering 50 meter från huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Benabbio
Toscana

Pris:
60 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CCHIT0778

Dela

Till toppen