Vackert stenhus att slutföra till salu cirka 3 km söder om Vitoana

Vackert stenhus att slutföra till salu cirka 3 km söder om den pittoreska medeltida bergsbyn Vitiana och 5 minuters bilresa från den lilla dalstaden Calavorno, sydostläge, oavslutad fristående 2 sovrum, 2 badrum stuga i soligt läge med mark och magnifik utsikt. Huset har god åtkomst från en liten asfalterad väg och en kort väg från vägen leder till själva huset. Det har ytterväggar och ett tak och kommer sannolikt att kosta i området 100 000 euro för att fullborda det. El och vatten finns på fastigheten nära huset. Utanför finns cirka 5 000 m2 mark inklusive ett stort platt område framför och bakom huset (som skulle vara lämpligt för en pool, för vilken tillstånd redan har erhållits) och en del skog. Säljaren äger ytterligare ca. 5 000 m2 mark som gränsar till fastigheten och detta kan vara tillgängligt genom separat förhandling. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Den användbara golvytan är drygt 90 m2, inklusive en föreslagen mezzanin i vardagsrummet i full höjd men exklusive den täckta pergola som löper utanför och längs med vardagsrummet och köket (med tillgång från båda). 2 sovrum, 2 badrum.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Utanför finns cirka 5 000 m2 mark inklusive ett stort platt område framför och bakom huset (som skulle vara lämpligt för en pool, för vilken tillstånd redan har erhållits) och en del skog. Säljaren äger ytterligare ca. 5 000 m2 mark som gränsar till fastigheten och detta kan vara tillgängligt genom separat förhandling.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lite är känt om Vitianas historia. De första skriftliga dokumenten är från år 994 före Kristu, men det finns några intressanta lokala legender om dess färgglada hertiginna, Maria Luisa di Borbone (född i Spanien) som bodde här i början av 1800-talet. Hon krediteras för att ha byggt en väg över bergen, så att hon kunde få tillgång till en av sina älskare i Emilia.En annan berättelse rapporterar om sitt första möte med sin framtida make, Francesco IV hertig av Modena. När hon såg att han hade vitt hår sa hon (påstås!): "Duke, snöar det på bergen?" till vilket han svarade: "Om det är så bör korna återvända till låglandet."Calavorno är en liten stad som sträcker sig längs vänstra stranden av floden Serchio. Namnet Calavorno kommer från "Cala" (bäck) och den romerska konsulen "Vornius" som fiskar där. Den har en mängd olika butiker och i nästa lilla stad norrut (cirka 1 km) finns en tågstation på huvudlinjen till Lucca och Pisa.
Kommunikation
Bagni di Lucca (kör söderut): 7 km.
Barga (kör norrut): 13 km.
Lucca: 25 km (35 minuter):
Abetone (skidåkning): 40 km (45 min.)
Viareggio (kusten): 50 km (1 timme).
Pisa och Pisa flygplats: 55 km (1 timme).
Närservice
2-3 km till restauranger, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vitiana
Toscana

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
5 000 m2
Ref.nr
CCHIT0771

Dela

Till toppen