Renoverat Townhouse till salu i Castiglione di Garfagnana

Renoverat Townhouse till salu i Castiglione di Garfagnana strax utanför huvudpiazzan. Ett Townhouse om cirka 160 m2. Med garage och terrass. Helt restaurerad och uppdaterad år 2003, inklusive ny centralvärmepanna (LPG-gas) och dubbla isolerglasfönster. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
160 m2
Rumsbeskrivning
Huvuddörren öppnas in mot en hall som leder till en öppen planlösning vardagsrum och matsal med öppen spis och franska fönster till en terrass. I hörnet finns ett fullt utrustat kök.

Sovrum och ett ytterligare sovrum (eller vardagsrum) med dubbla fönster och fransk dörr till terrass. Duschrum med fönster. Under trappor skåp med VVS för tvättmaskin.

På övervåningen finns ett tredje sovrum med snett tak och ett 4:e sovrum med franska fönster till en liten terrass med härlig utsikt. Området ovanför duschrummet nere kan göras om till ett badrum för detta sovrum. Dörr till vind.

Utanför har garaget en elektrisk garageport med fjärrkontroll. Inuti finns ett handfat och tvättmaskin. Ett andra rum med tillgång från garaget har blockerats med spillror från restaureringen men kan tömmas och användas som ytterligare källarutrymme.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Renoverat Townhouse till salu i Castiglione di Garfagnana strax utanför huvudpiazzan. Ett Townhouse om cirka 160 m2. Med garage och terrass. Helt restaurerad och uppdaterad år 2003, inklusive ny centralvärmepanna (LPG-gas) och dubbla isolerglasfönster.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Tomtbeskrivning
Terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castiglione di Garfagnana är en medeltida muromgärdad stad och kommun med ca. 1 800 invånare i provinsen Lucca. Den medeltida staden ligger på en sluttning ovanför floden Esarulo, en biflod till floden Serchio. Staden är känd för bandet Filarmonica Alpina, som grundades år 1858, då med namnet Fanfara popolare. Castiglione di Garfagnana är en pittoresk stad omgiven av murar och fascinerande historia, med kullerstensgator. Staden har flera medeltida byggnader, vissa med takterrasser och blandat med små verkstäder och vackra hem. Staden ligger på en kulle med utsikt över dalen Serchio, mellan de berömda bergen i bergskedjan Apenninerna
Kommunikation
Lucca: 35 km.
Pisa: 48 km.
Florens: 118 km.
Viareggio och havet: 33 km.
Abetone: 44 km (skidort).
Närservice
All service finns i Castiglione di Garfagnana med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Eget garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castiglione di Garfagnana
Toscana

Pris:
195 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIT0768

Dela

Till toppen