3-rumslägehet till salu i byn Casatico

3-rumslägehet till salu i byn Casatico. En charmig, bekväm och ljus bottenvåningslägenhet bara att flytta in i. Belägen i utkanten av byn Casatico, i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
0 m2
Rumsbeskrivning
Entréhhall, Vardagsrum med öppen planlösning bestående av lounge med öppen spis, matsal med franska dörrar till terrass med fantastisk utsikt, kök med liten terrass, två sovrum, duschrum, samt tvättrum och förråd med rinnande vatten och el. Trädgård. Centralvärme. Uppdaterad el.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
3-rumslägehet till salu i byn Casatico. En charmig, bekväm och ljus bottenvåningslägenhet bara att flytta in i. Belägen i utkanten av byn Casatico, i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Casatico, som är en by i kommunen Camporgiano i provinsen Lucca, i regionen Toscana. Byn ligger nedsänkt i hjärtat av den gröna och bergiga regionen Garfagnana i norra Toscana.
Kommunikation
Ligger 1 timme 15 minuters bilresa norr om Lucca och mindre än 2 timmars bilresa från Florens och 90 minuters bilresa från Pisa. Castelnuovo är känt för sin marknad på torsdagsmorgonen och ligger cirka 20 minuters bilresa bort, och den medeltida staden Barga ligger 40 minuters bilresa bort.
Närservice
Casatico har en bar, butik och en bra restaurang. Området Garfagnana med sitt fantastiska landskap är perfekt för promenader, picknick, avkoppling, besök i otaliga bergsbyar, besök i nationalparkerna i regionen.
Den närmaste större orten är Camporgiano cirka 2 km bort, där det finns en stormarknad, några butiker, barer, ett par restauranger, liten marknad på måndagsmorgonen, apotek och järnvägsstation för enkel utforskning av området.
Parkering
Parkering vid huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Casatico
Toscana

Pris:
140 000 EUR
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIT0746

Dela

Till toppen