Studiolägenhet till salu i Gamla stan i Barga

Studiolägenhet till salu i Gamla stan i Barga. Med sin lugna, doftande trädgård och charmiga originaldetaljer är studion en dold pärla som ger en lugn oas i hjärtat av den historiska stadskärnan i denna vackra medeltida stad. Perfekt som fritidshus för ett par. Låga underhållskostnader. Stor investeringspotential och utmärkta hyresintäkter. Denna unika studiolägenhet ligger inom de medeltida murarna i den välkända historiska staden Barga i norra Toscana och utgör en del av ett tidigare Medici-palats med anor från 1500-talet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
1 rum varav 1 sovrum
Boarea:
35 m2
Rumsbeskrivning
Den enorma forntida trädörren vetter mot vardagsrumsområdet med dubbel takhöjd, som leder ut till det fullt utrustade köket med diskho, 2-rings elspis, kylskåp och även det 4-delade duschrummet med ett fönster och med duschgrunden är byggd av stenar från den lokala flodbädden.

En stor stenvalv leder ner till ett stort multifunktionellt rum med synliga stenväggar, kastanjetak i dubbelt höjd, ett stort fönster med fönsterluckor med utsikt över kullarna och närliggande medeltida byggnader och en stor glasdörr som leder ut till en charmig liten trädgård med ett aprikosträd, fikonträd, örtsamling, lavendel, vild jordgubbar och doftande klätterjasmin, vilket ger en solig plats för uteservering och sola.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Studiolägenhet till salu i Gamla stan i Barga. Med sin lugna, doftande trädgård och charmiga originaldetaljer är studion en dold pärla som ger en lugn oas i hjärtat av den historiska stadskärnan i denna vackra medeltida stad. Perfekt som fritidshus för ett par. Låga underhållskostnader. Stor investeringspotential och utmärkta hyresintäkter. Denna unika studiolägenhet ligger inom de medeltida murarna i den välkända historiska staden Barga i norra Toscana och utgör en del av ett tidigare Medici-palats med anor från 1500-talet.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barga är en stad och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Barga gränsar till kommunerna Coreglia Antelminelli, Fosciandora, Gallicano, Molazzana och Pievepelago.
Kommunikation
Castelnuovo di Garfagnana: 18 km.
Bagni di Lucca: 19 km.
Havet och stranden: 63 km.
Pisa flygplats (Galileo Galilei): 73 km.
Närservice
All service finns i Barga med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i närheten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Barga
Toscana

Pris:
140 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
35 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHIT0740

Dela

Till toppen