Helrenoverad stenlada till salu i den medeltida byn Colognora di Pescaglia

Helrenoverad vacker stenlada till salu i utkanten av den medeltida byn Colognora di Pescaglia. En restaurerad stenlada med en boarea om cirka 120 m2 och 6 000 m2 mark inklusive en pool 8 m x 4 m. Olivträd, körsbärsträd och äppelträd. Med centralvärme. Åtkomst sker längs ett tillgängligt spår på 400 meter. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Huset är byggt över 2 plan och består av kök och vardagsrum med öppen spis på bottenvåningen och 2 sovrum och duschrum på övervåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Helrenoverad vacker stenlada till salu i utkanten av den medeltida byn Colognora di Pescaglia. En restaurerad stenlada med en boarea om cirka 120 m2 och 6 000 m2 mark inklusive en pool 8 m x 4 m. Olivträd, körsbärsträd och äppelträd. Med centralvärme. Åtkomst sker längs ett tillgängligt spår på 400 meter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den vackra medeltida stenbyggda byn Colognora, hem för det berömda kastanjemuseet och ligger endast 20 km norr om Lucca och ungefär samma avstånd från Bagni di Lucca.
Kommunikation
Den livliga byn Diecimo (10 minuters bilresa) har ett stort utbud av butiker (inklusive tre livsmedelsaffärer, bageri, blomsterbutik, järnaffär) och restauranger, samt en liten järnvägsstation på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla. Enkel bilresa till stranden (Viareggio) är 50 minuter och den utmärkta skidorten Abetone ligger drygt en timmes bilresa bort.

Lucca: 20 km
Pisa flygplats ligger 50 minuters bilresa bort.
Närservice
En brödbil kommer varje dag, frukt och grönsaker två gånger i veckan och allmän livsmedelsbil en eller två gånger i veckan. Du kan köpa färska ägg och kycklingar från lokalbefolkningen och det finns ett kafé / restaurang i Vetriano, cirka 1 km bort.
Parkering
Parkering vid huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Colognora di Pescaglia
Toscana

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
6 000 m2
Ref.nr
CCHIT0738

Dela

Till toppen