Traditionell stenbyggd stenlada att renovera till salu med trädgård i utkanten av byn Gragnana

Traditionell stenbyggd stenlada att renovera till salu med trädgård i utkanten av byn Gragnana bara en kort bilresa från Piazza al Serchio. Spektakulära vyer. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionell stenbyggd stenlada att renovera till salu med trädgård i utkanten av byn Gragnana bara en kort bilresa från Piazza al Serchio. Spektakulära vyer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Tomtbeskrivning
Mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den antika stenbyggda byn Gragnana har ett rikt och historiskt förflutet, vars spår fortfarande finns. Byn växte upp längs en traditionell mulspår som ledde till Lunigiana. Enligt den lokala legenden var klockan i Santa Margherita-kyrkan välsignad och skulle ringas för att skingra svarta döden. En medeltida bro, som förenade Gragnana med Piazza al Serchio via San Michele, står fortfarande kvar.
Kommunikation
Aulla, (med sin stora tillgång till det italienska motorvägsnätet), Lucca och Pisa flygplats ligger cirka 40 km, 64 km respektive 90 km bort.

Den världsberömda kusten "Cinque Terre" ligger bara en timmes bilresa bort. Det finns lokala skidbackar i Careggine (20 minuters bilresa bort) och en mycket bra skidort i Abetone (1 timme 15 minuters bilresa bort), vilket gör detta till en utmärkt bas för semestrar när som helst på året.
Närservice
Lokalt kafé och den lilla byparkeringen ligger bara ett stenkast från huset(även om det är möjligt att parkera vid huset). Den livliga bergsstaden Piazza al Serchio (på tågsträckan Pisa-Lucca-Aulla) ligger cirka 4,5 km bort och erbjuder omfattande shopping och servoce, samt en friluftsmarknad varje vecka.
Parkering
Parkering vid huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Gragnana
Toscana

Pris:
75 000 EUR
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHIT0796

Dela

Till toppen