Charmigt byhus till salu i Poggio, i provinsen Lucca

Charmigt byhus till salu i Poggio, i provinsen Lucca, i eftefrågade regionen Toscana. med 2 sovrum med välvda terrasser, vardagsrum, kök med öppen planlösning och taverna, samt sommarkök. Trädgårdsområde om 100 m2 på baksidan av huset. Centralvärme. En inskription med datumet ”1772” sitter ovanför den traditionella ytterdörren i trä medan stenvalvet som leder från byfältet till huset är märkt ”1804”. Huset ligger endast en kort promenad från tågstationen i Poggio, som ligger på huvudlinjen från Pisa flygplats, en cirka 5 minuters promenad. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Stentrappor leder upp till den första välvda terrassen och ytterdörren. Hela bottenvåningen har öppnats och omvandlats till ett vackert, välkomnande vardagsrum / matsal / kök med dubbla fönster. En pittoresk spiraltrappa leder upp till övervåningen med 2 stora sovrum och ett duschrum, som har en dörr till den övre välvda terrassen. Från köket leder trappor ner till tavernan och sommarköket - detta kan man även nå direkt från utsidan av huset.
Kök
Fullt utrustat kök och ett sommarkök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Charmigt byhus till salu i Poggio, i provinsen Lucca, i eftefrågade regionen Toscana. med 2 sovrum med välvda terrasser, vardagsrum, kök med öppen planlösning och taverna, samt sommarkök. Trädgårdsområde om 100 m2 på baksidan av huset. Centralvärme. En inskription med datumet ”1772” sitter ovanför den traditionella ytterdörren i trä medan stenvalvet som leder från byfältet till huset är märkt ”1804”. Huset ligger endast en kort promenad från tågstationen i Poggio, som ligger på huvudlinjen från Pisa flygplats, en cirka 5 minuters promenad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 130 m2
Tomtbeskrivning
Mindre trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Idylliskt landskap runt byn av Poggio och med Apuanbergens fjällängar i bakgrunden. Tågstationen i Poggio, som ligger på huvudlinjen från Pisa-Lucca-Aulla.
Kommunikation
Byn Poggio ligger cirka 10 minuter med bil från den livliga marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana, 1 timme från Lucca och 1,5 timmar från Pisa flygplats. Havet och skidorten Abetone ligger cirka 1 timme bort, medan de lokala skidbackarna i Careggine ligger bara 10 minuters bilresa bort.
Närservice
Livsmedelsbutik i byn och några restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Poggio
Toscana

Pris:
130 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
130 m2
Ref.nr
CCHIT1392

Dela

Till toppen