Rymlig 3-rumslägenhet till salu i Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca

Rymlig 3-rumslägenhet till salu i Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Nyligen renoverad. En elegant lägenhet med 2 sovrum (68 km2 + liten terrass + trädgård med carport), emdast 13 km från Lucca. Utanför tillhörande del av trädgården och nuvarande ägaren äger en remsa på cirka 30 m x 3,5 m. Det är främst ner till gräsmattan med en carport i ena änden. Området är mycket vänligt, med en "circolino" (lite som en social klubb) som organiserar olika evenemang under hela året. Det finns ett välkänt kafé tvärs över gatan från lägenheten som också säljer snacks. De närmaste butikerna finns i Ponte a Moriano, bara 5 km bort på väg till Lucca. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Huvuddörren öppnar upp mot ett rymligt, soligt vardagsrum med öppen planlösning som består av kök, matsal och vardagsrum med tillgång till den lilla terrassen. Det finns 2 sovrum och ett duschrum. I källarplan finns ett förråd på cirka 4 m2. Smart användning har gjorts av utrymmet i lägenheten, med en litet tvättstuga och extra toalettrum precis utanför köket och gott om förvaringsskåp på hög nivå.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig 3-rumslägenhet till salu i Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Nyligen renoverad. En elegant lägenhet med 2 sovrum (68 km2 + liten terrass + trädgård med carport), emdast 13 km från Lucca.
Utanför tillhörande del av trädgården och nuvarande ägaren äger en remsa på cirka 30 m x 3,5 m. Det är främst ner till gräsmattan med en carport i ena änden. Området är mycket vänligt, med en "circolino" (lite som en social klubb) som organiserar olika evenemang under hela året. Det finns ett välkänt kafé tvärs över gatan från lägenheten som också säljer snacks. De närmaste butikerna finns i Ponte a Moriano, bara 5 km bort på väg till Lucca.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Borgo a Mozzano är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 6 958 invånare år 2018.
Kommunikation
Pisa flygplats: 40 km.
Lucca: 20 km.
Forte dei Marmi med strand: 40 km.
Abetone skidort: 56 km.
Närservice
All service finns i Borgo a Mozzano med restauranger, affärer, apotek, kafé och livsmedelsaffärer.
Parkering
Parkering över gatan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Borgo a Mozzano
Toscana

Pris:
130 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIT0687

Dela

Till toppen