Två stenbyggda lador till salu i den lilla bergsbyn Monterotondo

Två stenbyggda lador till salu i den lilla bergsbyn Monterotondo (460 meter över havet), endast 2,5 km från Castelnuovo di Garfagnana och 10-15 minuters promenad till den mycket älskade lokala restaurangen och kaféet Bonini. För restaurering. Ladugården ligger intill ägarens hus, men har doch sin egen tomt om cirka 1 000 m2 svagt sluttande mark med gott om plats för en pool. Husen kan även tas ned och ersättas med en fristående villa med 3 eller 4 sovrum (om ca.200 m2). Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2 x 2-planslador
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Två stenbyggda lador till salu i den lilla bergsbyn Monterotondo (460 meter över havet), endast 2,5 km från Castelnuovo di Garfagnana och 10-15 minuters promenad till den mycket älskade lokala restaurangen och kaféet Bonini. För restaurering. Ladugården ligger intill ägarens hus, men har doch sin egen tomt om cirka 1 000 m2 svagt sluttande mark med gott om plats för en pool. Husen kan även tas ned och ersättas med en fristående villa med 3 eller 4 sovrum (om ca.200 m2).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castelnuovo anses vara både huvudstaden och det gröna hjärtat av Garfagnana. Det ligger i området norr om floden Serchio, mellan Apenninerna och Apuanalperna, cirka fyrtio kilometer från staden Lucca. Skolorna, biblioteket och den vackra Teatro Vittorio Alfieri är bara några av de element som gör den här lilla staden till ett kulturcentrum för hela territoriet.Bland de många historiska guvernörerna i området är den utmärkta karaktären poeten Ludovico Ariosto, som skickades hit mellan 1522 och 1525 för att övervaka Este-familiens andel av Garfagnana. Han gav sitt namn till den lokala fästningen, som fortfarande är Castelnuovos huvudattraktion.Castelnuovo di Garfagnana är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 851 fastboende invånare år 2018.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 72 km.
Forte dei Marmi med strand: 44 km.
Närservice
Castelnuovo di Garfagnana har all service, restauranger och affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castelnuovo di Garfagnana
Toscana

Pris:
49 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIT0655

Dela

Till toppen