Traditionellt toskanskt Townhouse till salu i charmiga Ponteccio

Traditionellt toskanskt Townhouse till salu i charmiga Ponteccio i kommunen Giuncugnano. i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Nära centrum av bergsbyn Ponteccio (1 000 m över havet) och endast en kort promenad till de lokala butikerna med bagare, livsmedelsaffär, café, pizzeria, restaurang, mountainbikeuthyrning. Med centralvärme. Utanför finns en innergård och uteplats vid ytterdörren och en privat liten trädgård med stenbord på baksidan. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen har en stor hall och 2 stora förrådsrum. På mellanvåningen finns matsal kök och kombinerad matsal och vardagsrum med dubbla fönster och traditionell toskansk öppen spis. På övervåningen finns 3 sovrum (2 är sammankopplade). Härlig utsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionellt toskanskt Townhouse till salu i charmiga Ponteccio i kommunen Giuncugnano. i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Nära centrum av bergsbyn Ponteccio (1 000 m över havet) och endast en kort promenad till de lokala butikerna med bagare, livsmedelsaffär, café, pizzeria, restaurang, mountainbikeuthyrning. Med centralvärme. Utanför finns en innergård och uteplats vid ytterdörren och en privat liten trädgård med stenbord på baksidan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 150 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdoch innergård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Giuncugnano är en ort och by i kommunen Sillano Giuncugnano i provinsen Lucca i regionen Toscana. Giuncugnano upphörde som kommun den 1 januari 2015 och bildade med den tidigare kommunen Sillano den nya kommunen Sillano Giuncugnano. Giuncugnano hade 471 invånare år 2015.
Kommunikation
Byn Pieve San Lorenzo (4 km) har en järnvägsstation på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla och det finns buss till Carpinelli, Piazza al Serchio, Castelnuovo di Garfagnana och Aulla.

Närservice
En brödbil besöker byn varje veckodag (inklusive lördag). En frukt- och grönsaksvagn kommer två - tre gånger i veckan och det finns veckobesök från livsmedelsbilen.

Närmaste by med faciliteter är Carpinelli (1,2 km och c. 13 minuters promenad). DCarpinelli har 2 hotell med bra restauranger, små livsmedelsaffärer, pool och tennisbana.

Den närmaste stora staden, Piazza al Serchio (11 km), har en livlig utomhusmarknad på tisdag morgon medan staden Aulla, med all service och utmärkt tillgång till det italienska motorvägsnätet, är 28 km bort.

Området runt Sermezzana är perfekt för ridning, bergsklättring, vandring, mountainbikes och lite längre bort (21 km) finns det till och med en PGA-godkänd 6-håls golfklubb.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Giuncugnano
Toscana

Pris:
100 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
150 m2
Ref.nr
CCHIT0649

Dela

Till toppen