Traditionellt toskanskt fristående hus till salu i Sillicano

Traditionellt toskanskt fristående hus till salu i Sillicano med 4 eller 5 sovrum (cirka 150 m2 exklusive terrasser). I centrum av Sillicano, en historisk by som har sitt eget kafé och livsmedelsbutik. Huset drar nytta av en liten, triangulärt terrass i väster och sydväst (cirka 15 m2) vid ytterdörren, samt en täckt, söderläge terrass (7 m x 1 m) på varje våning, som sträcker sig nästan hela längden av huset. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
100 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning (50 m2): Från den lilla triangulära terrassen öppnar den ursprungliga veddörren in til ett ljust och glatt matkök som spänner över hela husets bredd och har en stor traditionell öppen spis, solida kastanjebjälkar och terrakottagolv. Från köket har man tillgång till terrasse,n samt ytterligare 2 rum som för närvarande används som en lounge och 5:e sovrum. Trappor från köket leder upp på övervåningen.

Övre våningen(50 kvm): 4 sovrum (2 stora sovrum, ett mindre sovrum, ett stor enkelrum och gammaldags "toalett" på terrassens hörn (nytt badrum behövs byggas).

Källare (50 kvm): Under bottenvåningen och tillgänglig antingen från loungen eller utifrån, stort källarområde som används för att lagra vin och livsmedel. Originalbröd-/ pizzaugn på terrassen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sillicano är en orörd by i Garfagnanabergen i norra Toscana, cirka 600 meter över havet, med en befolkning på cirka 120 invånare. Byborna är mycket välkomnande och vänliga, den lokala maten och vattnet är utsökt och luften är klar. Omgiven av kastanjeskog rik på de berömda svamparna.
Kommunikation
Lokala skidbackar (Careggine) - 12 km (15 minuter).
Abetone skidort - 52 km (1 timme.
Barga - 20 km (25 minute).
Lucca - 53 km (1 timme).
Stranden (Forte dei Marmi) - 50 km (1 timme).
Pisa flygplats - 80 km bort (1,5 timmar).
Florens - 132 km (2 timmar).
Närservice
På sommaren har lokalområdet ett antal matfestivaler utomhus. Sillicano själv har en årlig "Sillicano under stjärnorna" kväll där traditionella lokala varor säljs längs byens körfält och dman dansas utomhus på den lokala piazzan. En annan Sillicanofestival som är väl värt ett besök är "Sagra del Bombolone" - en utomhusfest tillägnad munkar.

Cirka 3 km bort har byn Filicaia ett antal väletablerade livsmedelsbutiker inklusive grönsakshandlare, slaktare, pub, kakabutik och butik samt en restaurang, postkontor och bank. Utmärkta skolor finns också lokalt.

Den livliga marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana (7 km) har ett brett urval av varor och tjänster, inklusive ett sjukhus, tågstationen på Pisas största flygplats / Lucca till Aulla-linjen och ett antal utmärkta restauranger och hotell.


Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sillicano
Toscana

Pris:
45 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
100 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIT0833

Dela

Till toppen