3-rumslägenhet till salu vid stranden till sjön Pontecosi

3-rumslägenhet till salu vid stranden till sjön Pontecosi, med sjöutsikt, lägenhet med 2 sovrum på övervåningen i den 1 000 år gamla byn Pontecosi. Ett par minuters bilresa till den lokala 6-håls golfbanan med magnifik utsikt över bergen i Apuanalperna. Parkering bara några meter bort. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
En trappa från gatunivå leder upp till en liten vestibul utanför ytterdörren, som har plats för ett litet bord att äta eller koppla av och njuta av utsikten över sjön.

Ytterdörren leder in direkt till ett vardagsrum och matrum med öppen spis och liten korridor som leder till ett pentry med stora fönster med utsikt över sjön. Det finns 2 sovrum, med massiva kastanjebjälkar, samt et badrum. Ny el, badrum och tvåglas isolerglasfönster. Vindförvaring. Förberett för installation av varmluftspelletsvärmare (kostnaden är cirka 4 000 Euro för köp och installation).
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
3-rumslägenhet till salu vid stranden till sjön Pontecosi, med sjöutsikt, lägenhet med 2 sovrum på övervåningen i den 1 000 år gamla byn Pontecosi. Ett par minuters bilresa till den lokala 6-håls golfbanan med magnifik utsikt över bergen i Apuanalperna.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Installation av varmluftsvärmare.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pontecosi by med sin vackra sjö, kyrkor, traditionella hus har också ett kafé och bybutik, precis vid sjön, som inte bara har grundläggande livsmedel, utan som även säljer glass och ett litet men gott urval av rimligt prissatta varma och kalla snacks.Sjön Pontecosi är en fristad för vilda fåglar och är också en bra fiskeplats. Det finns en traditionell bowlinghall (boccia) och en lekpark för barnen.
Kommunikation
Den medeltida marknadsstaden Castelnuovo di Garfagnana ligger cirka 4 km bort, medan Lucca ligger 48 km och Pisa 72 km. Körningen till Pisa flygplats tar 1½ timme. Castelnuovo tågstation ligger på linjen Pisa-Lucca-Aulla och det finns en busstation med bra förbindelser till omgivande byar.
Närservice
Ridning, mountainbike och backar samt fiske i floden Serchio är bland attraktionerna i området. Skidåkning (Abetone) och (Viareggio) kusten ligger drygt en timmes bilresa, vilket gör detta till en idealisk fastighet året runt.
Parkering
Parkering bara några meter bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Pontecosi
Toscana

Pris:
75 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIT0747

Dela

Till toppen