3-rumslägenhet till salu i villa i Sillano

3-rumslägenhet till salu i villa i Sillano i utkanten av byn, med stor privat del av trädgården, stenbyggd ladugård, hönshus och vacker vidsträckt utsikt över de omgivande bergen och byarna. Villan är byggd på 1950-talet, nås den via fjärrkontrollgrindar och uppfart. Lägenheten har egen ingång som leder till marmortrappor till den enorma, soliga korridoren med pelletsvärmare och välvd dörr till terrassen. Lounge med extra pelletsvärmare. Original klinkergolv, härliga trädörrar och välvda fönster med fantastisk utsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
2 sovrum (ett inbyggt i tornet, fullt utrustat kök med inre korridor till vardagsrum. Ett badrum med välvt fönster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Pellets.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
3-rumslägenhet till salu i villa i Sillano i utkanten av byn, med stor privat del av trädgården, stenbyggd ladugård, hönshus och vacker vidsträckt utsikt över de omgivande bergen och byarna. Villan är byggd på 1950-talet, nås den via fjärrkontrollgrindar och uppfart. Lägenheten har egen ingång som leder till marmortrappor till den enorma, soliga korridoren med pelletsvärmare och välvd dörr till terrassen. Lounge med extra pelletsvärmare. Original klinkergolv, härliga trädörrar och välvda fönster med fantastisk utsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sillano är en ort och by i kommunen Sillano Giuncugnano i provinsen Lucca i regionen Toscana. Sillano upphörde som kommun den 1 januari 2015 och bildade med den tidigare kommunen Giuncugnano den nya kommunen Sillano Giuncugnano. Sillano hade 638 invånare år 2015. Sillano (734 meter över havet) ansågs grundad av romarna år 102 f.Kr. och är en fridfull och gammal bergsby, omgiven av skog och berg i Orecchiellaparken.
Kommunikation
Sillano ligger cirka 1,5 tim,ws bilresa från Lucca och mindre än 2 timmar till Pisa med bil (och lite mindre med tåg). Kusten (Forte dei Marmi) och bra skidåkning ligger respektive ort 66 km bort.
Närservice
Sillano har ett antal bra, välsorterade butiker, inklusive livsmedelsaffärer, slaktare, butiker och apotek, samt ett postkontor, bibliotek, bank, läkarmottagning, kafé och hotell med restaurang. Byn har sitt eget dagis och grundskola, medan gymnasieskolan finns i Piazza al Serchio, endast 7 km bort.Piazza al Serchio erbjuder många butiker och bekvämligheter, inklusive en utomhuspool. Piazza al Serchio är på huvudtågslinjen Pisa - Lucca - Aulla.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sillano
Toscana

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0458

Dela

Till toppen