Vackert restaurerat stenhus till salu i byn Vergemoli

Vackert restaurerat stenhus till salu i byn Vergemoli. Huset ligger lugnt beläget i den historiska byn Vergemoli som anses vara en av de vackraste och bäst bevarade byarna i norra Toscana. Huset är helt återställt till hög standard. Lämplig för någon som letar efter ett "redo att flytta in i hus" utan ytterligare arbete. Parkering finns på byns parkeringsplats bara en minuts promenad bort. Belägen i Apuanaplernas regionala park har Vergemoli ett kafé och den lokala brödbilen besöker dagligen byn (utom på söndagar). Ett stort utbud av butiker (inklusive ett stort snabbköp), tjänster och sportfaciliteter finns i Gallicano, endsat 9 km (10 minuter) bort. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Entré direkt till en mycket välkomnande lounge med öppen spis. Strax utanför loungen finns kök och duschrum. På övervåningen finns 2 sovrum med härligt sluttande tak.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Vackert restaurerat stenhus till salu i byn Vergemoli. Huset ligger lugnt beläget i den historiska byn Vergemoli som anses vara en av de vackraste och bäst bevarade byarna i norra Toscana. Huset är helt återställt till hög standard. Lämplig för någon som letar efter ett "redo att flytta in i hus" utan ytterligare arbete. Parkering finns på byns parkeringsplats bara en minuts promenad bort. Belägen i Apuanaplernas regionala park har Vergemoli ett kafé och den lokala brödbilen besöker dagligen byn (utom på söndagar). Ett stort utbud av butiker (inklusive ett stort snabbköp), tjänster och sportfaciliteter finns i Gallicano, endsat 9 km (10 minuter) bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 45 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gallicano är en kommun i provinsen Lucca i den italienska regionen Toscana, ligger ca 70 km nordväst om Florens och ca 25 km nordväst om Lucca. En befolkning på ca 3 800 invånare.Kommunen ligger i Serchiodalen på den högra stranden av Serchiofloden.Gallicano gränsar till följande kommuner: Barga, Borgo a Mozzano, Castelnuovo di Garfagnana, Coreglia Antelminelli, Fabbriche di Vallico, Fosciandora, Molazzana och Vergemoli.
Kommunikation
Barga: 13 km.
Castelnuovo di Garfagnana: 11 km.
Lucca: 43 km.
Havet och stranden: 51 km.
Pisa flygplats (Galileo Galilei): 70 km.
Florens: 107 km.
Närservice
Gallicano har ett mindre utbud av restauranger och affärer. Stor byparkering.
Parkering
Parkering finns på byns parkeringsplats bara en minuts promenad bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Gallicano
Toscana

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Tomtarea:
45 m2
Ref.nr
CCHIT0435

Dela

Till toppen