Trevligt stenhus med gästlägehhet till salu i den underbara lilla byn Colognora di Pescaglia

Trevligt stenhus med gästlägenhet till salu i den underbara lilla byn Colognora di Pescaglia, restaurerat och uppdaterat hus. Fastigheten har en parkeringsplats på baksidan (lämplig för en liten bil). Den vackra medeltida stenbyggda byn Colognora, ett UNESCO: s världsarvscenter och hem för det berömda kastanjeträdsmuséet. Byn är endast 20 km norr om Lucca och ungefär detsamma till Bagni di Lucca. En brödbil kommer varje dag, frukt och grönsaker två gånger i veckan och allmän livsmedelsbil en eller två gånger i veckan. Du kan köpa färska ägg och kycklingar från lokalbefolkningen och det finns kafé,restaurang i Vetriano, cirka 1 km bort.Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden (cirka 60 m2) är byggd i två plan. Ytterdörren öppnas direkt in till ett öppet frukostkök och vardagsrum medan det på övervåningen finns 2 sovrum och ett duschrum. "Granny flat" (cirka 30 m2) har ett fullt utrustat matkök, duschrum och sovrum (utan fönster).
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Trevligt stenhus med gästlägehhet till salu i den underbara lilla byn Colognora di Pescaglia, restaurerat och uppdaterat hus. Fastigheten har en parkeringsplats på baksidan (lämplig för en liten bil). Den vackra medeltida stenbyggda byn Colognora, ett UNESCO: s världsarvscenter och hem för det berömda kastanjeträdsmuséet. Byn är endast 20 km norr om Lucca och ungefär detsamma till Bagni di Lucca. En brödbil kommer varje dag, frukt och grönsaker två gånger i veckan och allmän livsmedelsbil en eller två gånger i veckan. Du kan köpa färska ägg och kycklingar från lokalbefolkningen och det finns kafé,restaurang i Vetriano, cirka 1 km bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pescaglia är en by och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 3 439 fastboende invånare år 2018. Pescaglia är en liten by inbäddad på en sporre i Apuanalperna, i Serchiodalen. Området och byn har en lång historia av fascinerande besökare, inklusive berömda personer som kompositörerna Giacomo Puccini och Alfredo Catalani, som omgivna av naturens ljus fick inspiration till sin musik här under många trevlig sommarresor.Skogen och floden är stadens puls och alla dess närliggande byar inom komunenm Pescaglia. Territoriet kring Pescaglia har alltid varit knutet till landsbygdssamhället, ett tema besökare kan utforska på kastanjemuséet i Colognora, tillsammans med traditionella aktiviteter som erbjuds i "Molino Menicone", en bevarad mjölkvarn.
Kommunikation
Lido di Camaiore och Viareggio med stränder: 36 km.
Pisa flygplats: 63 km.
Florens flygplats: 92 km.
Bologna flygplats: 135 km.
Närservice
Livsmedelsaffär och restaurang/pizzeria i byn.
Parkering
Fastigheten har en parkeringsplats på baksidan (lämplig för en liten bil).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pescaglia
Toscana

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHIT0744

Dela

Till toppen