Förtrollande helrenoverat byhus till salu i byn Diecimo

Förtrollande helrenoverat byhus till salu i byn Diecimo. Ursprunget för huset är att det var en del av en medeltida kyrka, som antas vara från år 1519 och som först renoverades på 1700-talet. Det ligger på en lugn enkelriktad gata i ett bostadsområde i Diecimos historiska centrum. Renoveringen har genomförts mycket sympatiskt med hänsyn till byggnadens historia och framhäver en mängd originaldetaljer i hela fastigheten. Bland dessa finns terrakottagolvplattor (varav många är original), massiva kastanjebjälkar, marmor i badrum, exponerade stenväggar, trämöbler och vad som verkar vara en del av kyrkans väggar. Telefon-, dator- och TV-punkter har installerats. Taket är i gott skick. Centralvärme för gas, el och VVS är helt nytt. Huset ligger inom gångavstånd från Diecimos butiker (3 livsmedelsbutiker, bageri, blomsteraffär, järnaffär) och restauranger och mindre än 10 minuters promenad från tågstationen i Diecimo på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
150 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Stor öppen planlösning, fullt utrustat kök, franska fönster mot den vackra trädgården.

Andra våningen: Vardagsrum, hall, två sovrum och duschrum.

Övervåningen: Stort vindssovrum med badrum.

Taverna: Ombyggd källare. Sommarkök eller eventuellt ett 4:e sovrum

Trädgård: Cirka 50 kvm med utsikt över bergen
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med källare.
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglas.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Förtrollande helrenoverat byhus till salu i byn Diecimo. Ursprunget för huset är att det var en del av en medeltida kyrka, som antas vara från år 1519 och som först renoverades på 1700-talet. Det ligger på en lugn enkelriktad gata i ett bostadsområde i Diecimos historiska centrum. Renoveringen har genomförts mycket sympatiskt med hänsyn till byggnadens historia och framhäver en mängd originaldetaljer i hela fastigheten. Bland dessa finns terrakottagolvplattor (varav många är original), massiva kastanjebjälkar, marmor i badrum, exponerade stenväggar, trämöbler och vad som verkar vara en del av kyrkans väggar. Telefon-, dator- och TV-punkter har installerats. Taket är i gott skick. Centralvärme för gas, el och VVS är helt nytt.
Huset ligger inom gångavstånd från Diecimos butiker (3 livsmedelsbutiker, bageri, blomsteraffär, järnaffär) och restauranger och mindre än 10 minuters promenad från tågstationen i Diecimo på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Parkering
Parkering i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Diecimo
Toscana

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
150 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIT0277

Dela

Till toppen