Traditionellt stenhus till salu i Pescaglia

Traditionellt stenhus till salu i Pescaglia (70 m2 över 2 plan) ligger vid kanten av byn och har en vacker veranda med fantastisk utsikt över Apenninerna och en stor trädgård med olivträd, äppelträd, ett fikonträd, rosmarinbuske och plats för en pool. Går att bo i, men huset behöver en uppfräschning. Fönster och dörrar är i ganska gott skick men fönsterluckor och verandan behöver renoveras. Taket verkar vara i gott skick. Den vackra medeltida stenbyggda byn Colognora ligger endast 20 minuters bilresa bort och till Lucca och stranden är det minuter. Pisas flygplats ligger cirka 1 timmes bilresa bort. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen (35 m2): Direkt access från trädgården till 2 rum med högt i tak. Kan konvertera 1 till ett andra sovrum.

Första våningen: En extern trappa leder till verandan som vetter mot loungen (10 m2). Kök (8 m2), sovrum med takbjälkar (16 m2, badrum, väggen mellan vardagsrummet och köket kan tas ner för att ge en öppen planlösning med utsikt från verandan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-galsfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Traditionellt stenhus till salu i Pescaglia (70 m2 över 2 plan) ligger vid kanten av byn och har en vacker veranda med fantastisk utsikt över Apenninerna och en stor trädgård med olivträd, äppelträd, ett fikonträd, rosmarinbuske och plats för en pool. Går att bo i, men huset behöver en uppfräschning. Fönster och dörrar är i ganska gott skick men fönsterluckor och verandan behöver renoveras. Taket verkar vara i gott skick. Den vackra medeltida stenbyggda byn Colognora ligger endast 20 minuters bilresa bort och till Lucca och stranden är det minuter. Pisas flygplats ligger cirka 1 timmes bilresa bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 900 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pescaglia är en by och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 3 439 fastboende invånare år 2018. Pescaglia är en liten by inbäddad på en sporre i Apuanalperna, i Serchiodalen. Området och byn har en lång historia av fascinerande besökare, inklusive berömda personer som kompositörerna Giacomo Puccini och Alfredo Catalani, som omgivna av naturens ljus fick inspiration till sin musik här under många trevlig sommarresor.Skogen och floden är stadens puls och alla dess närliggande byar inom komunenm Pescaglia. Territoriet kring Pescaglia har alltid varit knutet till landsbygdssamhället, ett tema besökare kan utforska på kastanjemuséet i Colognora, tillsammans med traditionella aktiviteter som erbjuds i "Molino Menicone", en bevarad mjölkvarn.
Kommunikation
Lido di Camaiore och Viareggio med stränder: 36 km.
Pisa flygplats: 63 km.
Florens flygplats: 92 km.
Bologna flygplats: 135 km.
Närservice
Livsmedelsaffär och restaurang/pizzeria i byn.
Parkering
Parkering finns på byns parkeringsplats som ligger i början av byn, bara några få minuters promenad från huset, även om du kan ta dig upp till huset i en liten bil (t.ex. Fiat Panda) för lastning och lossning.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pescaglia
Toscana

Pris:
65 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
900 m2
Ref.nr
CCHIT0265

Dela

Till toppen