Byhus til salu i den medeltida byn Sermezzana

Byhus til salu i den medeltida byn Sermezzana (ca 670 meter över havet) i Giuncugnano, nära Lunigiana, Garfagnana, i en lugn och naturligt vacker del av Toscana. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entréhall, öppen planlösning vardagsrum och matsal med öppen spis, fullt utrustat kök och dörrar till terrassen (ca 4,5 m x 1,7 m).

Övervåningen med stor hall, duschrum med fönster, sovrum med plats för dubbelsäng, enkelt sovrumrum med terrass.

Intern tillgång till stort källarområde från bottenvåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Byhus til salu i den medeltida byn Sermezzana (ca 670 meter över havet) i Giuncugnano, nära Lunigiana, Garfagnana, i en lugn och naturligt vacker del av Toscana.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Giuncugnano är en ort och by i kommunen Sillano Giuncugnano i provinsen Lucca i regionen Toscana. Giuncugnano upphörde som kommun den 1 januari 2015 och bildade med den tidigare kommunen Sillano den nya kommunen Sillano Giuncugnano. Giuncugnano hade 471 invånare år 2015.
Kommunikation
Byn Pieve San Lorenzo (4 km) har en järnvägsstation på huvudlinjen Pisa-Lucca-Aulla och det finns buss till Carpinelli, Piazza al Serchio, Castelnuovo di Garfagnana och Aulla.

Närservice
En brödbil besöker byn varje veckodag (inklusive lördag). En frukt- och grönsaksvagn kommer två - tre gånger i veckan och det finns veckobesök från livsmedelsbilen.

Närmaste by med faciliteter är Carpinelli (1,2 km och c. 13 minuters promenad). DCarpinelli har 2 hotell med bra restauranger, små livsmedelsaffärer, pool och tennisbana.

Den närmaste stora staden, Piazza al Serchio (11 km), har en livlig utomhusmarknad på tisdag morgon medan staden Aulla, med all service och utmärkt tillgång till det italienska motorvägsnätet, är 28 km bort.

Området runt Sermezzana är perfekt för ridning, bergsklättring, vandring, mountainbikes och lite längre bort (21 km) finns det till och med en PGA-godkänd 6-håls golfklubb.
Parkering
Parkering i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Giuncugnano
Toscana

Pris:
95 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
60 m2
Ref.nr
CCHIT0574

Dela

Till toppen