Vacker toskansk herrgård till salu i Corfino

Vacker toskansk herrgård till salu i Corfino. Denna vackert restaurerade villa på den historiska huvudgatan har ett antal tidstypiska funktioner inklusive öppen eld, takbjälkar och terrakottagolv. Villan är perfekt som ett större familjehus eller som B&B eller litet hotell eftersom villan har 7 sovrum (varav 4 har eget badrum), fullt utrustat kök, 2 soliga mottagningsrum åtskilda av en arkad, duschrum och separat "taverna" (2 stora rum med kök, braskamin och grill) med tillgång direkt till en stor uteplats med söderläge, som leder till en liten gräsmatta och ytterligare ett litet fält lite längre fram. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
11 rum varav 7 till 8 sovrum
Boarea
0 m2
Rumsbeskrivning
Villan har 7 sovrum (varav 4 har eget badrum), fullt utrustat kök, 2 soliga mottagningsrum åtskilda av en arkad, duschrum och separat "taverna" (2 stora rum med kök, braskamin och grill) med tillgång direkt till en stor uteplats med söderläge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglas.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den pittoreska stenbyggda bergsbyn Corfino (822 meter över havet), vid foten av den majestätiska "Pania di Corfino", är över 1 000 år gammal och har fantastisk utsikt över både Apuanalperna och Apenninerna. Det finns ett antal bra hotell och restauranger, samt 3 mindre livsmedelsbutiker och ett postkontor. Tennis, ridning och skidåkning finns i närheten.Corfino ligger en kort bit bort från den vackra nationalparken Orecchiella, känd för sina obevakade stigar och gångvägar från vilka besökare kan njuta av det lokala djurlivet och flora. Dessa inkluderar kungliga örnar, kungliga ugglor, hök, rådjur och de nyligen återinförda vädrarna och vargarna.
Kommunikation
Corfino ligger 20 minuters bilresa från Castelnuovo di Garfagnana, cirka 1 timme och 10 minuters bilresa från Lucca och drygt 1,5 timmes bilresa från Pisa flygplats och havet. Huvudtågslinjen Pisa-Lucca-Aulla ligger 20 minuter bort.
Närservice
Det finns ett antal bra hotell och restauranger, samt 3 mindre livsmedelsbutiker och ett postkontor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Corfino
Toscana

Pris:
380 000 EUR
Antal rum:
11
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCHIT0353

Dela

Till toppen